- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
GrooveHero #49409 üzenetére
Löwe talán a leglassabb T8-as prém, kikövezett sík úton sem éri el a papíron megadott sebességét....ha meg közepes vagy nagy ellenállású talajra tévedsz vele, akkor kb. megőszülsz, mire a harchoz odaérsz Lassan fordul, páncélja sokat nem ér, gyúlékony, az ágyúja mondjuk jó. Mindemellé akkora, mint egy hangár, nemrég magasítottak is rajta, mert hát történelmileg hűnek kell lennie (ennyit arról, hogy nem nerf-elik a prémium vasakat). Én még egyszer nem adnék ki érte egy nyamvadt gold-ot se, árnyéka annak, amilyen volt, mikor megvettem. Hja, és kedvezményes MM se jár neki...
Jó lenne nekem is egy olyan prémium vas, ami kedvezményes MM-et kap, teszten - ha tudom - kipróbálom a FCM-SP-IS-6 triót. Jelenleg talán ezek a legjobbak, ha valaki TD-t szereti, annak meg a JT 8.8.
Angel: gyenge pontján SP-t bármi átlövi, amivel szembetalálkozhat, ha viszont nem gyenge ponton lövik, akkor viszont bármit benyel sebzés nélkül. Páncélja tehát jó. Szerintem amúgy az ágyú a legnagyobb gondja, nem a sebessége. Sokat kell vele aranyat lőni, úgy meg már nem olyan jó farmtank.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest