Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
 - OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - iPhone topik
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - One mobilszolgáltatások
 - Poco F7 – bajnokesélyes
 - Telefonjavítás, szerviz

- 

Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I. 
Aktív témák
- 

törölt tag
A topic betelt, folytatás itt.
 - 

yarsley
aktív tag
válasz

Moleman

üzenetére
						En is akkor kezdtem, szerencsere kozepso tierekben lett nemi balance a nerfekkel. (van olyan screen shotom regebbrol, hogy ket csataban egymas utan lett top gunom a KV-1-el...)
Amugy azzal a szanalmas VKDB-vel es T-43-al total szanalmas 63 es 64%-os WR-em van, gyorsan el is adtam oket, hogy nehogy tovabb ronditsak a statomat.
 - 

Gondoltam a tegnapi eszméletlen sok idióta után megpróbálom ma viszonylag korán reggel. Kár volt.
Azt hiszem ma is pihentetni fogom ezt a játékot. - 

Moleman
addikt
válasz

yarsley

üzenetére
						Lehet, hogy csak én vagyok régimódi, én még akkor kezdtem játszani, mikor 107 mm és 152 mm volt a KV-n, és L/70 a Pz4-en... Megszoktam, hogy 150-170 penje az ötös tankoknak van jó esetben.
Amúgy a T-43 és a VK3002DB szerintem végtelenül szánalmas azokkal a lövegekkel, de valahogy muszáj lesz végigküzdeni őket. - 

jahrn
senior tag
válasz

GrooveHero

üzenetére
						En nem nagyon hasznalok periszkopot, a legtobb tankommal inkabb folyamatosan mozgok igy a coated optics tobbet er. TD-n meg altalaban rammer+venti+egld harmast hasznalok.
Persze a venti nem sokat javit a toltesidon, de azon kivul plusszt ad sokminden masra. Ezt sokan elfelejtik.
Mondjuk valszeg JT-re nem kell EGLD. - 

yarsley
aktív tag
válasz

Moleman

üzenetére
						A Churchill I-nek van a legjobb lovege 5-os szinten, 145-pennel. Csak viszonyitas keppen a nemet rovid 88-asnek 132 a penje, az orosz 85-osnek 144 (meg a T7-es T-43-nak is ez a legerosebb lovege!)
Masreszt a VKDB-nek is mindossze 150 penes a legerosebb agyuja, szoval en azt a 145-ot t6-nal mindennek neveznem, csak gyengenek nem... - 

Tubi1976
tag
Sziasztok!
A t43-at mivel jobb használni? a 122-essel vagy a 85-össel a kv13-ból? - 

törölt tag
Nahát, mik nem vannak... Erősen vesztésre álló csatában ( két T5-ös light szemben öt T8-T9 páncélossal ) padlógázzal menekülök egy megcsiklandozott heavy elől, erre frontál belémrohan a csapattárs... Örülök neki, hogy ezzel még plusz kreditekhez jut, de tőlem meg annak többszörösét vonják le...

- 

Chris0321
veterán
válasz

szlovibuki

üzenetére
						Mindenféleképp kell hozzá folyószámla ha így akarod csinálni vagy ott van a telefonos vagy sms-es lehetőség de azokon kevesebb aranyat kapsz a pénzedért.
 - 

yarsley
aktív tag
válasz

GrooveHero

üzenetére
						Gyakorlatban iszonyat sok elonye van. Lehet hogy te nem tudod sebezni, de egy masik tank akinek jobb szoge van vagy jobb agyuja van igen. Spotting dmg-ert is jon am az XP! No meg az eleg nagy elony, ha tudod, hogy merre kolbaszol az ellenfel.
szlovibuki: mennyi aranyat akarsz venni?
 - 

szlovibuki
tag
válasz

Chris0321

üzenetére
						Eddig megvan! Viszont én úgy szeretnék fizetni, hogy bemegyek a bankba, odaadom a pénzt és ők elutalják nekik. Így is lehetséges? (mert van bank transfer opció, de ez gondolom külföldi számlaszámon van, arra meg nem tudom hogy utalnak innen :S, paypalom, bankkártyám meg nincs)
 - 

Chris0321
veterán
válasz

nevyk01

üzenetére
						Lehet, hogy a moddal van gond. Megnézted kompatibilis-e a jelenlegi verzióval?
Groovehero: Én a tesztszerveren periszkóptávcső, célzásgyorsító és töltésgyorsító kombinációval próbáltam ki. A periszkóptávcső hasznos, én a KT-n nem használtam venti volt helyette az előző kombinációval de sokszor nem láttam aki rámlőtt olyan helyzetben amikor ütközőponton fedezékben vártam az ellenséget és nem volt aki spottoljon ezért levettem a ventit és észrevehető volt a változás. Linkeltek itt egy videót amin egy GwTiger töltésidejét nézték először alapon, majd töltésgyorsítóval majd + ventivel és a venti alig adott egy kis pluszt. A távcső úgy érzem többet ér.
 - 

yarsley
aktív tag
válasz

GrooveHero

üzenetére
						A periszkop az egyik leghasznosabb kiegeszito a jatekban es szinte minden tankra felteszem, amire nem megy fel a vertstab, venti meg a rammer 3mas...
 - 

GrooveHero
addikt
válasz

marked one94

üzenetére
						Köszi.

Oszt ér valamit az a periszkóp? Mer' haver mondja, hogy neki a zisun is az van, de lóf#&@t nem ér.
 - 

marked one94
őstag
válasz

GrooveHero

üzenetére
						Periszkóp, meg venti. Én ezzel nyomnám.
 - 

nevyk01
csendes tag
vki nem tud egy stock 0.8.4 mappát? vmit nagyon elbasztam felraktam egy pár módot és amikor tabot nyomok nem mutat semmit meg a damage panelen sincs semmi :S most raktam ujra egy órája
 nincs kedvem megint - 

Chris0321
veterán
válasz

szlovibuki

üzenetére
						Felmész erre az oldalra. Belépsz a jobb felső sarokban, mellette ott van a Get gold ahol tudsz aranyat venni több féle módon is. Ha meg van az arany a játékban tudsz venni prémiumot a jobb felső sarokban. Ott ki írja mennyi aranyba kerülnek a különböző ideig tartó prémiumok.
 - 

GrooveHero
addikt
Amúgy Jagdtigerre (tier 9) milyen felszerelést ajánlanátok? Két hely kiadó még, a töltésgyorsító már fent van.
Köszi előre is.
 - 

ng0ofy
KORREKTOR
válasz

szlovibuki

üzenetére
						Ha belépsz a játékba észreveszed, jobb felső sarok

Köszönöm a válaszokat!
 - 

szlovibuki
tag
válasz

szlovibuki

üzenetére
						Tudna valaki segíteni?

- 

Chris0321
veterán
válasz

Cseri0058

üzenetére
						Az elején nekem is nehezen ment vele mint írtam, bár a nagyobbik 105mm-es ágyú azért nem olyan rossz. Hidd el, megéri szenvedni vele később nagyon fog menni vele. A Ferdivel is nagyon nehezen ment az elején, amikor meglett rá a 128mm-es ágyú meredeken kezdett el emelkedni a win ration.
ng0ofy: Pl. Ctrl és egérrel oda kattinthatsz a térképre ahova kell.
 - 

ng0ofy
KORREKTOR
Na jó, erre sehol sem találom a választ: hogy mutatom a térképen a többieknek, hogy melyik szektort figyeljék? Láma kérdés 1.0

Köszönöm!
 - 

Remus389
veterán
válasz

GrooveHero

üzenetére
						alig várom én is a híres e-75-öt, mindenki dicséri
bár mire eljutok oda, lehet nerfelik
most tiger2-esem van
 - 

Cseri0058
őstag
válasz

GrooveHero

üzenetére
						Na majd kipróbálom teszt szerón. De eddig a legagyibb tankom!
 - 

GrooveHero
addikt
válasz

Cseri0058

üzenetére
						Ha nem fullos a tank, akkor ne szólj rá semmit, mert elárulom, hogy a tier 9 egyik, ha nem a legjobb tankját szidod. Húzd ki fullra, dobd rá a 12.8-ast, a nagy motort, láncot, töltés, venti+vertical stab., oszt utána kíváncsi leszek mit mondasz rá. Ha azután is szidni fogod, akkor kérem az user error

- 

Tüzi
veterán
jó ez a pz4

Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 5,750 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 79,328
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Pusztító
ridley csak a nyomorék "cap!!!!!!!!!!!" playerek miatt nem lett meg(int)... - 

Cseri0058
őstag
hát ez az e-75 kúrva gáz egy tank. egy rakat szemét!!!!!!
a tiger 2 fényévekkel jobb nála. - 

szlovibuki
tag
Sziasztok! Premium accot hogyan tudok venni magamnak?
 - 

vbbb
őstag
Mást is szopat a játék akinek Löwe-je van? Körülbelül 20%os-ra esett vissza a győzelmi arányom vele...nem értem miért csinálja ez geci játék vele...előtte folyamatosan növekedett,de most 54%-ról merőlegesen lefele..
 - 

pook20
aktív tag
sziasztok!
a segítségetekre lenne szükségem!ki szeretném cserélni a wot alatt halható zenéket de nem tudom hogy melyik programmal kel .fsb illetve .fev fájlokat megnyitni! tudtok ilyen programot be linkelni vagy valamilyen leírást?előre is köszönöm szépen a segítséget!

- 

jimmy74
őstag
Nem is tudom ki írta itt hogy jó:Ez a type 58 egy akora kalapSZAR ahogy van pedig fullos!!Pattog az ágyú,dönteni nem lehet,pajzsa nulla úgyhogy aki megakarja szerezni fog vele cumizni.
Úgy látom be is fejezem ezt a kinai fos ágat!
Mondjátok már meg melyik jó tank a kinai 2 ágon mert papiron eléggé gyengék,úgy látom nem kinlódok velük,elég volt,unom..
Ennél jobb a T 34-85?? - 

Linkin
senior tag
SP-hez mi a taktika? megy vele a játék csak hogy lehetnék még hatékonyabb mert ugyan még szar a legyénységem

Aktív témák
- Suzuki topik
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Arc Raiders
 - Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
 - Gaming notebook topik
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - PlayStation 5
 - További aktív témák...

- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
 - Microsoft Surface PRO 6 (256GB) + Billentyűzet
 - Dell Precision 15,6" FullHd IPS,Magyar,core i7,2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TB SSD,jó akku,Win11,szép
 - CSÚCS GAMER! 13900KS/ Astral 5080 / Z790 APEX / 48GB 8000MHz / 2TB NVMe / 860w Platinum! BeszámítOK
 - ÉRINTŐSDell,14"FullHd IPS,core i5 8350(8x3,6Ghz),8-32GB DDR4 RAM,Magyar vil.bill,SSD,Jó akku,Win.11,

- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
 - MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
 - Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
 - AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

nincs kedvem megint