Hirdetés

Aktív témák

• Remus389

veterán

válasz OberMotz #48046 üzenetére

nemcsak szép(pláne hogy vettem rá pöttyös terepmintat ), de a játékban jó vele menni, kb 2:1-hez kill/death-em van, úgy hogy nem is fullos, azt hiszem 60 csatam van

és nem piskóta ellenfeleket kaptam

szóval jó kis gép, azt hiszem, lehetséges az e-75 csalódás lesz, ez annyira jó, bár azt is dicsérik, viszont az veszteséges lesz, a King Tiger prémium nélkül nálam kb nullszaldos, bár néha hoz kis penzt, 6000 ezüstöt mondjuk

valaki kérdezte erdemes-e megvenni a t-25-ost? a kis német terminatort, igen

gyors, jó penetration, gyors ágyú, jól hozza a pénzt, a torony lassan forog az nem tetszik, de asszem a legenysegnel kifejleszted hogy gyorsabban forogjon, pluszba veszel rá kiegészítőt, nem olyan rossz (egyszerű, magát a tankot forgasd és akkor hamarább odafordul )

jó sok ezüstöt hozott már nekem, jó jatekelmenyt, megéri azt a 600 aranyat, most vettem rá terepmintat is, baron néz ki, plusz vettem rá kiegészítőket hogy meg hatékonyabb legyen (töltés gyorsító 200000 ezüst, célzás gyorsító 500000, fokozott szellőzés 100000(+5%-al jobb lesz a crew ), úgysem adom el, tehát megéri

eddig 8 killes köröm volt egy, 7 killes volt 3szor, 4-5 killes pedig gyakori, ritka az ha nem gyilkolok vele, olyan 2-3 lehet az átlag ), a legénység már 116%-os, plusz mindenkinek van 3 skillje, hamarosan 4 skillesek lesznek, szóval most már nagyon irt

ha belejossz, prémium nélkül körönként hoz olyan 18000 ezüstöt, nagy átlagban, a kis t-25, premiummal 25-30000 közti ezüstöt

szóval jobb mint az ingyenes tankok, megéri

Aktív témák