Hirdetés
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
myckey #47571 üzenetére
Pedig tökéletes medium járgány, szerintem tetszeni fog. Én elég gyenge játékos vagyok, de még nekem is jól megy vele, szóval teljesen fool proof.
A csúnya KV-kat pedig pillanatokon belül le tudja darálni, gyorsan mögé kerülsz egy kis mozgás még mellé és már ki is van iktatva. A gyorsan mozgó könnyű tankok/felderítők ledarálására is alkalmas, amikor az ráhajt az artyra igényesen le lehet rá csapni, a nagy sebesség miatt ott vagy mögötte még mielőtt annyit mondhatna siemka.
Ütközéses pusztításra is tökéletes, a mai napon kb. 5 tankot nyírtam így ki. Töltésgyorsítót érdemes rátenni, a legjobb motor pedig különösen ajánlott hozzá a legteljesebb hatékonyság érdekében.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest