Hirdetés

Aktív témák

• .mf

veterán

Majd' egy hónap kihagyás (munka, utazás) után tegnap elővettem. Frissítés, wotlogger nem megy, xvm nem megy, j1mb0 modok nem mennek, remek. WL3 hótfos. Játék is szarul megy, kedvenc M18-cal csak 7. kört nyertem meg, ilyen még nem volt; többivel is, zuhan az átlagom. A csapatok is szarok, de a végén már ott tartottam, hogy tán én felejtettem el játszani? De ezután a kör után úgy gondolom, hogy talán mégse.

Victory!
    Battle: Fjords 2013. március 13. 12:25:41
    Vehicle: M4 Sherman
    Experience received: 1 447
    Credits received: 29 542
    Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Pascucci's Medal, Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"

17/17/21, 2349 dmg, 9 kill, 61 def - szóval kis híján még egy Defender medál is, az lett volna a szép sor...
    Még az elején kifogtam szembe az ellen top tierjét, T34-85-öt, onnantól előbb 12x, majd még egy lövés után 39 hp-val játszottam végig. Én 39 hp-val, egy Stug és egy használhatatlan polák arty (össz-sebzése 290 volt), ellenünk még 3-4 tank, köztük egy majdnem full-hp KV1, és 3 arty. Következő ellen kilövése után a Stugot is kilőtték és elkezdtek foglalni, maradtam én 39 hp-vel és a bujdosó arty...
    A KV-1-et valami hihetetlen mázlis lövéssel, mikor már ott volt, hogy nem tudtam tovább bújócskázni előle, beküldtem neki szemből vezető lőrésén 278 dmg-et... azután már csak az arty volt.

Aktív témák