- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
mikron #43654 üzenetére
Így van, előttem lévő leírta az igazságot. Scouttal nem az a lényeg, hogy megváltsd a világot és kilőj mindenkit hanem bújj el, spottolgass a társaidnak valamint próbáld levadászni a tüzérséget.
Ha ez a játékstílus nem jön be akkor hagyd a light tankokat a francba, közepes és nehéz tankoknál +-2 tier az ahova berakhat. Azaz 4esként max 6os ellen mész ami szintén nem túl nagy élmény.Amúgy a Tiger II egy papír valami, 175 penes T-34-1el sima lőszerrel tegnap 1v1-ben 5ből 4x átlőttem szemből a tank aljánál 1x kicsit feljebb ment azért nem mentem át. Kicsit taktikázva 1v1ben kilőttem egy full hp-s Tiger II-t úgy, hogy volt mögötte 3-4 másik tank aki szintén lőtt rám és jöttek felém...
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest