Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
gebol18
csendes tag
Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni,még sosem volt ilyen problémám és nem tudom megoldani a helyzetet.
Probléma a következő: Probáltam letölteni a 0.8.4-es patchet ami le is jött és mikor frissíteni akarta ez az üzenet fogadott => "Kritikus hiba. Nem sikerült a telepítés. Az alkalmazás nem tud tovább futni. Részletekért nézze meg a naplófájlt." meg is néztem a naplófájlt,de nem találtam benne semmi hibát. Így töröltem a wotot,majd az egész játékot leszedtem újra és mikor patchelni akartam megint ez a hiba ugrott elő... Már csináltam mindent átnéztem a gépem,hátha vírus van,csináltam rendszer visszaállítást,és már egy win-7-et is újratettem és még mindig rakoncátlankodik.... Akinek volt már hasonló problémája,vagy esetleg tud tippet adni az legyen oly kedves megosztani velem,mert már kezdek ideges lenni... Máshol is leírtam már a problémám,de úgy kezelnek,mint valami fogyatákost...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest