Hirdetés

Aktív témák

• Arpee78

senior tag

válasz diegho #4316 üzenetére

Hol írtam, hogy könnyű érvényesülni T9-es tankkal? Azt írtam relatíve könnyebb, ha úgy tetszik kevésbé nehéz. Hogy pontos legyek, az alábbi körülményekre értve:

Van két játékos:

"A" – A jobb 9-10-es tankokkal játszik általában.
    + 4 skilles legénység
    + Lista tetején van szinte mindig.
    + fullos tank 1000-ből 800 csatában.
    + A kisebbek(6-8), sokan első ágat húzók, kevésbé tapasztaltak.
    - Tapasztaltabb ellenfelek.
    - Tapasztaltabb játékosok a baráti oldalon, ez előny és hátrány is, de inkább hátrány. Pl 14 Emu87 között jobb vagy rosszabb lenne a dmg/battle arányod?

"B" – Grindel 4-8 között
    - Gyengébb legénység
    - Stock felszereltség
    - Majdnem mindig lista alján.
    - A felsőbb tier-ben ált. tapasztaltabb ellenfelek

"biztos van oka, amiért eladod a tier9 tankokat"
    Kellett credit kieget venni, kellett garázshely, nem volt rajtuk mit fejleszteni, bármikor visszavehetem őket. Elég ok?

"Mutasd be, hogy milyen könnyű érvényesülni tier9 tankkal" Folyamatban IS-8-al, egy ideig eltart, mert csak duplázókat megyek, vagy azt sem. Később lesz további 9-es tank is, ha meg nem unom.
    Meg is fordíthatjuk. Mutasd be, hogy milyen könnyű érvényesülni (nem OP)tier5 tankkal. Szedd elő a T-34-ed, lássuk milyen jó vagy 75%-os legénységgel és platoon nélkül. A felszerelés(modul, kieg, stb szabad). Milyen dmg/battle jön ki mondjuk 100 csata után.

Hogy kicsit trollkodjak is: piócaság mindig a lista tetejéről osztani a kicsiket, ha nem is annyira, mint OP tankkal tier2-ben.

(#4321) jahrn Egy csata nem sokat ér, ha valaki képességét kell megítélni. De szedhetek elő. A win ratio lenne a legpontosabb mérőszáma a skill-nek, ha nem lenne szakasz, platoon meg CW. De még ha nem is lennének ezek, nagyon sokat számít mivel és mennyit megy az illető. Az eff rate is csak iránytű, az új valamivel jobb. Még mindig a dmg/battle a legpontosabb, az adott tankkal.

Aktív témák