Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
emre
veterán
Jó magyar szokás szerint dögöljön meg a szomszéd tehene is.
grat....ja, és nem kell a sajnálatodNekem is megfordult a fejemben a vásárlás, de ha nekifekszek akkor napi 1 milla simán megvan. (prémmel)
Ha meg nem akkor leszarom, és élvezem, ha meg az sem sikerül akkor hagyom a francba. Persze most majd jöttök hogy én erre nem költök. Jó darabig én sem fizettem, és T9-ig el lehetett jutni.
Tévedés ne essék. Nem szólom le aki próbált élni a lehetőséggel, de nehogy az legyen a fasz aki óvatos volt.
Egyébként még nem biztos semmi.(#43004) Enzolord
Nem kell unicum kategóriába tartozni, hogy folyamatosan nyereséges legyél.
De sajnos egy csomóan itt is inkább azzal foglalkoznak hogy a másik milyen, nem azzal hogyan lehetnének jobbak. Illetve pár ember részéről átmegy a játék egy fajta gazdálkodj okosan-ba.(#42974) virkir
Ismét jó beszélgettünk.(#43009) BinLaden
Akkor én is.(#43013) bullseye
Tévedés, én nem vettem. Remélem elég a szavam, és nem kell screen-t csinálnom róla.
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Robotporszívók
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó gamer gép+billentyűzet egér és monitor
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest