- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
virkir
veterán
Igazából nem nagyon lehet megállapítani a teszten mert az átlag orosz játékosok taktikai tudását bármelyik script-elt AI fényévekkel veri.
Mint a birkák mennek a megszokott útvonalakra és meglepetten keresik az ellenfél bázisát mikor odaérve az nincs sehol.
Amiken mentem-
Malinovka_Assault: Ha van egy kicsit is értelmes spotter akkor a védőknek halál mert az arty-k lazán szétszedik őket H2, K4-be állva. Ha kitámadnak akkor van esély megnyerni.Malinovka_Encounter: Na ez kb kiegyensúlyozott bár a házak felől támadva van egy kis előny.
Prokhorovka_Assault: Itt a dombról indulóknak hatalmas előnyük van ha jól állnak fel mert a másik csapatnak ugye át kéne verekednie magát a síneken.
Ruinberg_Encounter: Ez szerintem teljesen mindegy ki honnan indul, egyenlők az esélyek.
Sand River_Assault: Mint Malinovka a védők szívnak ha nem támadnak
Sand River_Encounter: Itt egykicsi előnye van a G9-ből indulóknak mert a szokott TD helyről lőhető a foglalókör valamennyire.
Siegfrid _Assault: Halál a védőknek ez nem is értem hogyan gondolták, igaz csak artyval mentem de azzal gyakorlatilag csak scout-ként meghalni lehet.
Steppes_Encounter: Itt a fentről indulóknak van egy pici előnye mert jobban tudják védeni a kört amíg a többiek darálnak.
Westfield_Assault: Ezt megint elcseszték a védőknek esélyük nincs ha nem agyhalott az ellenfél, itt mentem támadót 3-4-szer minden lazán megnyertük.
Aktív témák
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest