- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
Ma felléptem a játékba a majdnemhogyhasználhatatlangépemmel.
8.0 óta nem játszottam, így elég sok minden változott, de összességében tetszenek ezek a változások, bár a brit techtreevel nem igazán szimpatizáltam. Pár kisebb tankkal mentem duplázós köröket, illetve egyet a T32-vel.
T32 körről pár szót. Szerencsétlenségemre épp egy elég rossz leosztásba kerültem. 4db t7 arty, én egyedül t8 fölöttem pedig t9 és t10. Ellenfélnél csak 3 arty de abból az egyik t8 + volt valami asszem kínai t7 scout is és t9-t10 tankok. Redshire map volt, mi kezdtünk északon. Azt hittem, hogy gyorsan elhullok majd, de nem így lett. Végig bírtam a csatát amit meg is nyertünk Én kaptam a legtöbb xp-t a végén., pedig voltak bamba társak rendesen. Pl. object704-el nekiindult a semmi közepén, kb 3mp alatt elhullott, mögötte ment egy IS-7, ő szintén pár mp alatt elhullott. Egy bokorban ültem és vártam az ellent, ami bevált teljesen jól. Amikor csak 6-an maradtak abból 3 arty nekiindultam ami szintén jó ötlet volt. Kb. 2500-at sebeztem önerőből, spotoltam a csapattársaknak ezáltal + 1400 sebzés és volt 2 killem. A csatában azt élveztem a legjobban, hogy full simán pattintottam magamról egy IS-7-et illetve egy lorraine40t nem tudott velem mit kezdeni. Csak lőtt, lőtt és lőtt, de mind hiába, mert csak 1 lövése sebzett.
Összességében azt kell mondanom, hogy ez a T32 egy isteni tank, attól függetlenül, hogy elég szarul alakul eddig a statisztikám vele. Sokan keveslik az ágyúját, de szerintem teljesen jó. Ami pedig a legjobb ebben tankban az a torony. Szemből nem lehet átlőni csak nagy szerencsével. Kicsit hosszas lett.
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- YouTube
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Ford topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest