-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #37231 üzenetére
Nem feltétlen az határozza meg a játék tudását, hogy 6K csata után csak Tier 7-es tankja van!
Nekem ugyan van egy Type59-em, mert legutoljára mikor akciós volt vettem egyet, de egyébként 7-es tankok a legnagyobbak. Tiger II már ki van fejlesztve, de még eleddig nem vettem meg.
Nem azért nincs egyéb 8-as tankom, mert nem tudtam volna elérni már - ha mondjuk 1-2 ágat húztam volna -, de egyszerre húzok több ágat német, orosz és amcsi vonalon. Ennek megfelelően van 5-6db T6-os tankom (ezen felül 3 kifejlesztve, 1 mostanában eladva), 3db T7-es tankom és szintén 5-6db T5-ös tankom.
Minddel szeretek játszani, ezért nehéz tőlük megválni. Némelyik mondjuk azért van, hogy a következőt elérjem, de nehéz ennyi tankkal a szorzós csatákat is letudni úgy, hogy nem tudok minden nap játszani, ha igen, akkor is 2-3 órát maximum.
Ettől függetlenül én nem elrohanok általában a csata hevéből, hanem mindig bele, hogy tudjak segíteni esetleg a rászorulóknak. Ennek köszönhető az igen silány túlélési arányom is sajnos.
Aktív témák
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest