Hirdetés

Aktív témák

• ktg3

őstag

válasz nyunyu #34509 üzenetére

A ferdi még nem is olyan vészesen magas. Meg a ferdi kisebb is minta JP, hogyha felülről nézzük. Bezzeg a JT. Hát az valami borzalom elrejteni.

JT akkora, hogy sokszor hiába állok be szikla mögé az arti ellen, egyszerűen akkor is eltalálnak.

Van jópár köröm a JP-vel, ferdivel és JT-vel is.

Ferdi sztem sokkal durvább mint JT. JT-t bárki átlövi, viszont zaért ferdit nehéz kiszedni. alapból az adott tierben csak a heavyk (abból sem az összes) és a TD-k tudják rendesen nagy aránnyal belőni. Kisebb tier kb esélytelen gold ammo nélkül. Messziről nagyon pattogós, mert nehéz eltalálni a waekspotot. Szal 300m+-ból kb esélyed sincs direkt weakspotra lőni. A weakspotokhoz is kell legalább 150-160mm-es pen.

Ellenben JT. Felső hull szép és jó, csak akkora a weak alsó hullja, hogy nagyon nem könnyű elrejteni.
    Azt is belövi kb minden 150-160as pentől és adott tierben, még alatta 2-vel is, szinte már minden belő. A felső hull is simán átlőhető. Múltkor Tiger 1 lőtt be goldammoval kb 100m-ről.

Persze JT ágyúja kb a legjobb a játékban és nagyon lehet vele osztani.

Ferdivel simán lehet vállalni egy városi közelharcot ha top tier vagy. Ugyanez JT-ről nem mondható el, mert tier 9+ megesz reggelire.
    Ja igen és elfelejtettem az egyik legfontosabbat. JT kb. minden 2. lövésnél gyullad ami elég kellemetlen sokszor (mindig).

JP-re sokszor érdemes lehet felrakni álcahálót. Ha sok tier 9 van akiket nem tudok jó aránnyal lőni akkor sokszor beállok passzív módba spotolni/scuotolni. Ilyen 130m-ig kb nem spotolnak ki ha maxon van a camo és álcaháló is fent van. Prokhorovkán sokszor jól jön. Mondjuk ilyen főleg akkor csináltam ha T10-es csatákba rakott be régen.

Aktív témák