- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
machinev
csendes tag
Szia Mcray!
Nagyon sajnálom ami történt veled, sajnos nagyon sok - és egyre több olyan gyerek van fent a játékban, aki ott éli ki a napközben oviban/suliban átélt kudarcokat, és tankjába bújva érzi magát nagynak és ezt be is bizonyítja egy kis elszántsággal párosítva. Hétvégén és este ez az arány hatványozódik, szembesül vele szerintem mindenki. Értem is a leveledet amit írtál a Wargaming-nak...
...részben, mert azt nem értem, hogy miért kellett a maradék 64 embert ezzel minősítened, hidd el, a klánnév nélkül is azonosítható az illető. Köszönöm szépen a minősítést, a játékostársaim nevében is...
Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest