- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
forras2
őstag
1 kis segítséget kérnék. Vannak itt olyan játékosok, akik kívülről is átlátják 1-1 csata dolgait.
Most az előbb volt 1 csatám tigrissel. Nyertünk. A végén én maradtam, 1 M6 aki nem csinált semmit, meg 1 hummel, 1 T34, 1 KV3 meg 1 M41 ellen.
Nyertünk a végére. Miután vége lett a csatának rám írt üzenetben a JGPanther, hogy én milyen szerencsétlen b@lfasz játékos vagyok, és inkább hagyjam abba a játékot. Alá írom, b@lfaszkodtam, nem is keveset. A JGPantherII-től el is viseltem volna ezt, hisz nem figyeltem rá, nem segítettem neki, így meghalt.
Kérlek titeket, nézzétek vissza ezt a replayt és mondjátok el nekem, hogy mi volt az a banális hiba, amit én elkövettem, hogy a JGP így osztott engem csata után.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest