Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
Patrick76496 #26856 üzenetére
Itt a tél és mindenkinél behavazódott a garázs?
Nekem karácsonyfám is van:-----------------------------------------------------------------
A 8.2 teszttel kapcsolatban pár észrevétel, megjegyzés:
- Változik a tankok eladásakor felugró ablak:
Előnyére. Szerintem így jobb lesz, mint az eddigiek.
- Az új becsapódási, robbanás hangok elég furák számomra.. Az különösen nem tetszik, hogy a HEAT lövedék becsapódásának a hangja ugyanolyan lett, mint a HE hangja (csörömpölős).
- A kínaiak eszméletlen dolgokat hoztak ki a licenszelt tankjaikból.. Pl. a kis Renault NC-31-nek nincsenek bekötve a hull-ba az első lánckerekei.
És mégis megy..
- És ami engem a teszten is utolért:
Ez egy Mk.7/1. Szerintem azért van benne ennyi lőszer, mert minden üres helyet azzal töltöttek fel. Ahol nincs ember, ott lőszer van..
Még valami.. Komolyan nem értem mi a ráció az újratervezett mapokban. Minden magaslatot legyalulnak, ami egyrészt jó, mert kisebb emelkedőket kell megmászni, másfelől baj, mert alig marad fedezék az arti áfium ellen. És azok a buckák, huppanók mindenfelé.. Ehh.. Nem tetszik.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest