Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz ollie #25195 üzenetére

Az épp elég, hogy csak hátulról lehessen őket átlőni gond nélkül. Persze ezek is átlőhetőek oldalról egy kis célzással, de erre nem mindig van idő, hogy teljesen pontosan rá tudjak célozni a gyenge pontjaikra. Ha erre lenne idő, akár még az E-75-öt is át tudnám lőni szemből a kupoláján keresztül, ha középen találom el.

(#25196) L-e-f-i-e: Sok weakspot-ot ismerek, régen szinte minden nap a WoT armory-t néztem. Ezt nem ismerem, lehet, hogy csak elkerülte a figyelmem, megnézem ha mutatsz róla képet.

(#25200) HungAryan: Az extra üzemanyagtól jobban gyullad? Az elején célzásgyorsítóval használtam, aztán mivel sokan mondták, ezért kipróbáltam a vert stabbal. Nagyon lassan célzott, ezért visszaraktam rá az EGLD-t. A páncél a kredites gold ammo korában nem sokat ér, minden szétlyukasztja. Eddig pattogott szépen, bár lehet, hogy csak olyan ellenel rak össze, aki még beforgatva is átlövi szemből még APCR/HEAT nélkül is. :F IS-3-tól is lehet fosni, amikor még azt sem mondhatom, hogy biztosra sebzem oldalról. Röhej, amikor a 90 milis oldaláról pattanok meg 0 dmg, spaced armor ide vagy oda. A lánc és a hull között viszont szépen át lehet lőni, bár mint az előbb említettem, rendesen rá kell célozni. A Type 8.0 előtt volt marha jó, amikor még mindent vitt gond nélkül. Most a 8.0 után már mindent sokkal nehezebb átvinni, de a Type-on nem érzek nagy erősödést pattogást nézve. 300 valamennyi köröm van vele, a legénység 100%-os, első skill fullos (hatodik érzék, pillanatkép, sima utazás, biztonságos elhelyezés) és a másodlagos 70% körül van (mindenkinek álca). Én is kicsit unom, a T-54-el szívesebben megyek, de az sajnos nem való farmolásra. :N

(#25203) Napfénysüti:Én azt tartanám igazsgáosnak, haminden nonprem tankot (kivéve arty) csak +1 tierrel dobna feljebb, a prémiumokat pedig csak a saját tierjébe dobná fel. Azért a Löwe meg a T34 T9-ben még elvan rendesen, azok max oda mehetnének, a T10 már tényleg sok nekik. Egyébként a Pershing mozgékonyabb, pontosabb, gyorsabban céloz jobb az átütés, az átlag dmg. De a T10 már tényleg sok neki, max T9-et engedném neki. A KV-5-nek azért van kedvező matchmaking-je, mivel nagyon kicsi az átütése, ezért T10-ben nem sokat érne, még T9-ben is kevés. A tegnapi Win Rate-em nekem 37,5% lett az előző napi 85,71-hez képest. :U

(#25204) GaburroSan: Megtaláltam. Remélem hamarabb kiadják, karácsony előtt igazán kijöhetne.

(#25214) Atlantis: Az IS-6 is kap, Object 252 a neve a táblázatban.

Aktív témák