- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
De bakker, mind a 3-an a taktikát emlegetitek, azt aláírom, nyilván különbség, hogy él a játékos, vagy nem.
Persze, hogy nem mindegy, hogy az uccsót keresni kell, vagy esetleg beledöglött a tóba!
De én nem a taktika, hanem az esélyek szempontjából közelítettem meg, ezt írtam is. Úgy meg mindegy. Egy játékos, így, vagy úgy, de nem játszott, ergo 14 vs 15 volt.De szerintem péntek van, és rohadtul mennétek haza a melóból, vagy nemtom mi van
... Én azt mondtam, hogy túlspirázzátok ezt a témát, az mellett, hogy igazatok van. végtére is mindig van egy-két kemper, akivel nem tudtok érdemben számolni.
D. Orion, neked még annyit. Nem vagyok taktikailag kiemelkedő játékos, mivel publicon nincs is taktika. Általában az van, hogy az első fél percet én is kikempelem, hogy mi történik, és a leginkább jól pozicionált csoporthoz csatlakozom.
Előbb nem érdemes, volt már, hogy írtam, hogy mi meg merre, persze kurvára mindenki tojt rá. vagy elindultam az elején valamerre, és egyedül, vagy kisebbségben maradtam.
Nálam az vált be, hogy az első fél percre hagyom kialakulni a dolgokat, és utána döntök. Ez nyilván változna összehangolódott emberek esetén, de randomra nem látok jobb módszert.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest