- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 4G
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
S.Copperpot
üzenetére
Minden tippet szívesen fogadok. Pláne, ami segít túlélni ezt a hulladékot. Amúgy is tanuló fázisban vagyok, amikor elkezdtem a játékot, öreg gépem volt, 15 fps-sel játszottam, a csata már egy perce tartott, mire betöltődtem
Abba is hagytam. Fél év szünet után, új géppel már jobban megy, de még hurcolom az első párszáz csata statisztikáját. Belekezdtem minden ágba, nincs nagy tapasztalatom semelyikben. Sajnos a tippjeidhez pálya is kell, engem is szokott szívatni a MM, Himmelsdorfban vagy Wideparkban izélhetem a 20 fokos kanyarodási sugaramat
Bár Wideparkban a múltkor csúnyán megleptem egy kempelő SU-101-et, beleálltam a fenekébe, tehetetlen volt. 14--szer lőttem bele, 75% HP-ja elment, mire egy T-32-es megmentette a bőrét.
Aktív témák
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Chieftec CHP-450A 450W ATX tápegység
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Abba is hagytam. Fél év szünet után, új géppel már jobban megy, de még hurcolom az első párszáz csata statisztikáját. Belekezdtem minden ágba, nincs nagy tapasztalatom semelyikben. Sajnos a tippjeidhez pálya is kell, engem is szokott szívatni a MM, Himmelsdorfban vagy Wideparkban izélhetem a 20 fokos kanyarodási sugaramat