- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- iPhone topik
- Gyorsíthat töltésén a Honor Magic V5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Nocsak, hogy mik ki nem derulnek
(pedig amikor egyutt vagyunk akkor inkabb en jatszom vakmeroen/ongyilkos/balfasz modon)
Marked One eseteben gondolom neki premiumja volt, es igy batrabban/mereszebben nyomultalForras2 : az IS az egy marhajo jargany, amugy most meg 2 hetig van neki +20% penzhozama.Ha meg tudod venni, akkor esetleg a bonusz miatt lefaraghatsz az arabol (azaz visszaterul 1 resze)
A 3 nap premium alatt kb 2-3%-al huztam fel az IS nyeres/vesztes aranyt. 52 vagy 53 volt, es most meg 55, talan kozeledem az 56%-hoz.Diegho : erre en is felfigyeltem, minel tobb tankod van annal hamarabb gyul a szabad tapasztalat (mondjuk teljesen egyertelmu).
Amugy en gyakorlatilag kb tier 8ig tudok a tankokkal plusszosra kijonni.
Az altalad ajanlott Panther 2-vel nem igazan tudtam jatszani...nem rossz tank, csak valahogy nem ereztem ra elegge, erdekes modon csak a vege fele, amikor kellett eladnom
Nos a P2-vel altalaban tobb minuszos kort mentem mint plusszost, de csak kb -2 es -5 ezer kozottit.
Kivancsi leszek a Pershingre, meg a T44-re, de egyelore csak a T44 van kikutatva, arra meg nincs meg a penz.
Az angolokbol meg a Cromwellre hajtok, remelem jo tankocska lesz...
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged