- iPhone topik
- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Ez egyszerűen hihetetlen! A drága csapattársak nem tudtak eltalálni szinte senkit! Már ha egyáltalán lőttek, az én oldalamon 3-an voltunk, egy jagdpz iv, egy su-152, meg én a ferdivel. Jött egy vk2801 spottolni minket. Jagdpz lőtte maga előtt a sziklát, a SU-152 nem próbálkozott ilyen ostobaságokkal, hogy lőjön. Én meg küldtem rá egy 0 dmg-s kritikust (természetesen, hát mi mást...), következő kanyarban 1%-ra lőttem, majd jött középről és ment az erdő felé ahonnan már a jobb oldalon kempelő tankok is lőhették volna, de nem. Nekem kellett kilőni...
Középre természetesen nem ment senki, a heavyjeink F8-ban (igen, egy mezőn belül szinte az összes) hullottak el, jó zsíros arty célpontok lehettek.
Na van erre egy katonai műszó: "szópóág". Erre rakott most engem a játék. Mert a csapattársakon még túl tudnám magam tenni, de hogy a lövéseim igen jelentős hányada 0dmg-s kritikus az már több mint gyanús! Biztos paranoiás vagyok, de ahogy az 53% win rate felé haladok, egyre több a 0dmg-s kritikus sebzésem. Már ha egyáltalán kirepül valami a fegyvercsőből, mert szokott lenni olyan is, hogy durran, tölt de a lövedéket nem lehet látni, becsapódást sem... Érdekes.
Aktív témák
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest