Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Atlantis #21266 üzenetére
olvastam rengeteg könyvet, láttam az összes elérhető filmet+dokfilmet a 2.vh-ról. nagyon is jók voltak a tigrisek. kevés volt belőlük+ a motor nem volt elég erős, ennyi, ezen kívül más hibát semmilyen forrás nem említ amit én olvastam/láttam. ahol bevetették őket ott arattak, persze 1 tigris nem csinál nyarat, de olvasd el a tank ászok írásait (neten találsz, csak magyarul nem sok van, de gugli fordító segíthet), abból valós képet kapsz, annál hozzáértőbb forrás NINCS!
mikor megjelent a tigris egyetlen tank sem tudta kilőni szemből, ő viszont bármit kilőtt. ennyi. ahol bevetették nagyobb számban ott hozták is a csatát. 2.vh legnagyobb tankcsatái olvasmányt ajánlom.
a tigrisnek is számos módosítása volt, sajna (vagy hálistennek) idő és források hiányában már nem tudták tovább alakítani. de rossz tanknak nagyon nagy hozzáértési hiányosságokkal rendelkezők mondják csak.
érdemes olvasni Sven Hassel könyveit, elolvastam az összeset, elég jól lefesti az erőviszonyokat.
a légierő is teljesen jó volt, csak megint a létszám ugye, meg az üzemanyaghiány.
ajánlom ezt a könyvet a témában: [link]
Aktív témák
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Gurulunk, WAZE?!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konteó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest