- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Chris0321
veterán
válasz
Dobi 562 #2120 üzenetére
Tegnap M103-assal top voltam és volt két T-50-es csapattársam aki szakaszban volt. Kezdés képen azonnal elkezdték egymást lőni, majd amikor az egyik végzett a másikkal beírta amelyik túlélte a dolgot az artyaink helyzetét a közösbe. Többször megkértem a könyéken lévőket, hogy öljék meg, de senki nem tette meg. Gondoltam akkor majd kilép. Én messze voltam, egyszer ki is dobott a játék de szerencsém volt és mikor visszaléptem még életben voltam. Később rálőttem, de sajna mellé ment. Közben folyamatosan írt az ellenségnek az artyaink pozíciójáról. Mivel körülöttük kóválygott az ellenséges arty kiszedte, persze az egyik artynk sem élte túl az akcióját. Sajnos a kilövése után is benn maradt a játékban, és folyamatosan tudósított az ellennek. Engem közben kiszedtek. Akkor is ezt tette mikor a megmaradt artynk és egy KV-2 támadta az ellenség T95-ét. Egy artyjuk is volt még. Már alig volt idő hátra. Szerencsére az artynk ki tudta szedni a TD-t nem sokkal a vége előtt és még épp az artyt is kilőtték.
Persze bejelentettem helytelen játék miatt és más is megtette. Remélem egy jó időre kitiltják.
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest