Hirdetés

Aktív témák

• Dobi 562

addikt

Taragas, virkir: D2-3-at majd kipróbálom de az a baj, hogy ha én nem megyek (általában egyedül) középre a kisvárosba, akkor tuti a bukta. Ha ott átjönnek (márpedig 2-3 tank általában megpróbálkozik) akkor azok mehetnek egyből a dombon harcolókat hátba támadni vagy a medeket oldalba kapni, vagy csak lerohanni a bázisunkhoz és kiszedni az artykat.

Megpróbáltam már párszor én is a dombokat, de ott olyan káosz volt (egymás blokkolása, tűzvonalba beállás) hogy egy értelmes lövésem nem volt... Ezért nehéz tankkal mindig bemegyek középre. Általában E6-nál. Csak ugye egyedül nem sokat tudok tenni. Főleg ha a medjeink is megálltak kempelni E0-nál, az ellen medjei feljönnek a városba és hátba/oldalba kapnak. És hiába kérek segítséget, nem kapok. Már csata elején szoktam kérni hogy 1-2 tank jöjjön velem a városba, általában nem jön senki. Ezért bizonytalanodtam el, hogy most akkor én vagyok-e rossz helyen...

--------------------------------------------------------------

Megvan az első Pasuccim! :D Kilőve 3 arty, megsebezve 10 ellenség, felderítve 4.

Itt van a replay is, ahol megtekinthető mit össze szerencsétlenkedek halott sofőrrel az arty-k között. :DDD

Aktív témák