- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Ha jól emlékszem bejelöltem hogy felvegye. Majd holnap megkeresem. De nem csináltam semmi természetfelettit csak kihasználtam a tankom fürgeségét és csipegettem. Eredetileg úgy voltam vele hogy majd scoutolok és próbálok életben maradni de aztán nekiálltam csipegetni az ellent (T30, Batchat).
Az meg hogy így léptünk be véletlen volt mert megbeszéltük hogy T6-os csatát megyünk csak myckey véletlenül az M103-on állt mikor az ütközet gombra nyomott.Ezt igazából azért emséltem el hogy ha valaki ki akarná lőni azt a platoonost aki tierekkel gyengébb mint a többiek azt nem feltétlenül kell kinyírni, hátha hasznos is tud lenni.
Persze amikor valaki Loltrakit hoz T10-es csapatba az már tényleg nem normális. Én mondjuk ilyenkor nevetek egyet meg megjegyzem hogy van egy titkos fegyverünk, úgyse tudok ellene tenni. Ettől még megpróbálom kihozni a maxot magamból és nem feladni.
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LED világítás a lakásban
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen processzort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest