Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
psycroptic
üzenetére
Ha visszaolvasol, akkor a grafikus motor technikai problémáit ecsetelve morzsoltam el egy kis szentségelést. Igen, felhúz, mert fizetem a prémiumot, hogy nekem is jó legyen, meg nekik is, cserébe meg csak azt kapjuk, hogy állandóan tologatják a grafikus motor gatyába rázását (és ez alatt nem vakító csillogó effekteket meg a fizikai motort értem, hanem végre tényleg optimalizálhatnák a teljesítményt).
vhw: Igen, jól esett kispárnának használni a fórumot, hogy felszárítsa potyogó könnyeimet. Ahogy teszik azt a többiek is néha napján mikor felidegesíti őket a játék (mindegy milyen okból). Csak te akadtál fenn ezen, a többiek (akinél szintén eljön) csak csatlakoztak, hogy náluk is megjelenik a hiba, vagy csak hozzá sem szóltak.
De akkor ahhoz is hozzászólhatsz (építő jelleggel, mert én is unom már a vitákat), hogy miként is áll a "mindenki másnál jól megy, csak nálad nem" dolog. Mert múltkor is és most is többen jelezték, hogy náluk is csinál erős PC-n csúnya fps dropokat a játék (leginkább maptól függően). Pont úgy, ahogy én is leírtam a problémát.
Aktív témák
- Neumann NDH 20 Prémium fejhallgató
- NuPhy Air75 V3 ISO (DE) fekete ajándék extra magyar kupak szettel
- Monsgeek m1v5 + Weikav Stars21 numpad - Outemu Silent switch - PBT HUN keycap
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi