Hirdetés

Aktív témák

• vhw

addikt

válasz Arpee78 #18616 üzenetére

Az XVM azt tudja, hogy az alap toronnyal jár 'x' hp, a fejlesztettel meg 'y'. Ehhez még hozzáírták a srácok, hogy bizonyos tankokra meg van az elvi lehetőség felrakni a top ágyút az alap toronyra, némelyeknél nem, és ezeket valami kis ikonnal kijelzik játék közben (nekem nincs ilyen fent, egy ősi xvm config fájlt használok, ahol csak 3 szín van, nekem elég ennyi lemérni kinek milye van, nekem nincs szükségem a szivárvány minden színére az árnyalatnyi különbségek kijelzéséhez)

De ettől nem tud semmi biztosat kiírni neked az xvm, hogy milyen ágyú, motor vagy bármi van a tankokon, ehhez folyamatosan minden csata előtt le kéne hívni a játékosok aktuális tankjának adatait (na ilyen szerver leterhelésért nem IP ban jönne, hanem egyenesen atomot lőnének az illetőre :U )

patrikgtaivs: hogy vannak kevésbbé tapasztaltak és még nem nagyon találkoztak ilyennel az egy dolog, nincs vele semmi gond... Igen a legénység pusztult ki a Type-ból, így ő befejezte a csatát.

De azt viszont, hogy a nagy fejű 322-es E75 az ultra eff-je mellé ezt se tudja, az kissé... ciki... :U

Aktív témák