- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
Gyerekek, lenne egy etikai kérdésem(illetve költői inkább): Nagy fasz vagyok, ha valakit feljelentek vonat csinálása miatt? Mármint van egy IS-3.... Mindenki ááá azt kell követni, persze én látom hogy a béka segge alatt van az efficiency-je, de hát én csak tiger 2-vel vagyok, azt nem szabad követni, és megy utána 10 hülye a halálba. Most az a hülye, aki a vonatot készíti(mert nem oda megy ahova kéne), vagy azok akik követik(esetleg tapasztalatlanabb játékosok, akik csak ritkábban játszanak). Ez amúgy általában estefelé van így. Megszaporodnak az ily módon elvesztett meccsek. És akkor még én vagyok az idióta mert a másik oldalon miért nem állítottam meg 6 tankot egyedül(az egyetlen társamat 2 sec alatt kinyírták mert a kereszttűzbe rohant elsőnek), és még van pofám leszólni a csapatot, akik arra sem képesek, hogy ha már ennyien vannak berusholják azt az oldalt. Szal én vagyok fax? Hát kb leírtam a panaszom...
Amúgy 3k XP kell az E-75höz végre...
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest