Aktív témák

• Dobi 562

addikt

Nagy nehezen sikerült feltelepíteni a 8.0-át. 7.5-öt nem akarta felápgrédelni, valami hibát írt ki folyton frissítéskor. Majd letöltöttem az egész klienst, ami először szintén nem akart fölmenni, azt írta ki hibás az egyik .pkg fájl telepítéskor... 2. próbára másik fájlt jelzett hibásnak, így két hibás telepítésből összehoztam egy frankót, oké működik. Lehet az SSD nem tetszik neki.

Grafikát fullra véve nekem nekem egyáltalán nem tetszik, kicsit homályos (szemcsés) és túl világos, bár csak pár kört mentem vele 1-2 óra játék után már biztos zavarná a szemem. Egyébként 40-60 között ugrált az FPS, tehát simán ment. Konfigom a nevemre kattintva megtekinthető.

A grafikát visszavéve normál-ra (standard) visszakaptam a 7.5-ben megszokott grafikát, (vagy ahhoz leginkább hasonlítót) talán kicsit élesebb képpel. Az FPS stabilan 60 volt Fjord térképen, néha ugrándozott, általában sniper nézetbe ki-be váltáskor (50-60 között).

A tankok mozgása valahogy dinamikusabb lett, elröhögtem magam, mikor a micromausom-ra majdnem ráesett az ellen valami kis tankja Province-en... Biztos ki fogom próbálni hogy rázuhanok valakire ha lesz rá lehetőségem! :)

Valahogy sokkal simábban fut a játék mint eddig, a csata utáni részletes elemzés is nagyon tetszik!

És a legfontosabb: végre ki lehet zárni az előző peccsel behozott játékmódokat! YEAAAH! :DD

Aktív témák