- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Nagy nehezen sikerült feltelepíteni a 8.0-át. 7.5-öt nem akarta felápgrédelni, valami hibát írt ki folyton frissítéskor. Majd letöltöttem az egész klienst, ami először szintén nem akart fölmenni, azt írta ki hibás az egyik .pkg fájl telepítéskor... 2. próbára másik fájlt jelzett hibásnak, így két hibás telepítésből összehoztam egy frankót, oké működik. Lehet az SSD nem tetszik neki.
Grafikát fullra véve nekem nekem egyáltalán nem tetszik, kicsit homályos (szemcsés) és túl világos, bár csak pár kört mentem vele 1-2 óra játék után már biztos zavarná a szemem. Egyébként 40-60 között ugrált az FPS, tehát simán ment. Konfigom a nevemre kattintva megtekinthető.
A grafikát visszavéve normál-ra (standard) visszakaptam a 7.5-ben megszokott grafikát, (vagy ahhoz leginkább hasonlítót) talán kicsit élesebb képpel. Az FPS stabilan 60 volt Fjord térképen, néha ugrándozott, általában sniper nézetbe ki-be váltáskor (50-60 között).
A tankok mozgása valahogy dinamikusabb lett, elröhögtem magam, mikor a micromausom-ra majdnem ráesett az ellen valami kis tankja Province-en... Biztos ki fogom próbálni hogy rázuhanok valakire ha lesz rá lehetőségem!
Valahogy sokkal simábban fut a játék mint eddig, a csata utáni részletes elemzés is nagyon tetszik!
És a legfontosabb: végre ki lehet zárni az előző peccsel behozott játékmódokat! YEAAAH!
Aktív témák
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest