Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Nagy nehezen sikerült feltelepíteni a 8.0-át. 7.5-öt nem akarta felápgrédelni, valami hibát írt ki folyton frissítéskor. Majd letöltöttem az egész klienst, ami először szintén nem akart fölmenni, azt írta ki hibás az egyik .pkg fájl telepítéskor... 2. próbára másik fájlt jelzett hibásnak, így két hibás telepítésből összehoztam egy frankót, oké működik. Lehet az SSD nem tetszik neki.
Grafikát fullra véve nekem nekem egyáltalán nem tetszik, kicsit homályos (szemcsés) és túl világos, bár csak pár kört mentem vele 1-2 óra játék után már biztos zavarná a szemem. Egyébként 40-60 között ugrált az FPS, tehát simán ment. Konfigom a nevemre kattintva megtekinthető.
A grafikát visszavéve normál-ra (standard) visszakaptam a 7.5-ben megszokott grafikát, (vagy ahhoz leginkább hasonlítót) talán kicsit élesebb képpel. Az FPS stabilan 60 volt Fjord térképen, néha ugrándozott, általában sniper nézetbe ki-be váltáskor (50-60 között).
A tankok mozgása valahogy dinamikusabb lett, elröhögtem magam, mikor a micromausom-ra majdnem ráesett az ellen valami kis tankja Province-en... Biztos ki fogom próbálni hogy rázuhanok valakire ha lesz rá lehetőségem!

Valahogy sokkal simábban fut a játék mint eddig, a csata utáni részletes elemzés is nagyon tetszik!
És a legfontosabb: végre ki lehet zárni az előző peccsel behozott játékmódokat! YEAAAH!

Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest