Hirdetés

Aktív témák

• diegho

nagyúr

válasz freelancer #15709 üzenetére

Te meg azt nem fogod fel, hogy léteznek emberek, akik ha valamit csinálnak, azt szeretik jól csinálni. Én pl a munkahelyemen is mindig előre megkapom időszakokra a munkámat és legtöbbször annak kb negyede alatt elvégzem. Itt adott egy játék, én is csak játszok, csak kikapcsolódás, de mégsem úgy teszem, hogy fingom nincs az egészről. Azt fogjad már fel, hogy lehet csak játszani jól is, nem csak ész nélkül, hiszen én is CSAK JÁTSZOK! Nem CW-zek, nem Company-zok, nem lövök goldot, egyedül prémiumot veszek, semmi mást, de mégis tisztában vagyok a játék alapjaival, de vannak olyan nálam sokkal több csatát játszottak is, akik még az AP és HE különbséggel sincsenek tisztában. Persze értem én, hogy csak játszanak, meg csak kikapcsolódás, de nekem is csak az és gyakran az ilyen agyatlanok miatt az én kikapcsolódásom és csak játékom romlik el. Ja és mindenféle mod nélkül játszok, hiszen CSAK JÁTSZOK!!! És klánba is azért léptem be, mert ők is CSAK JÁTSZANAK! Nincs kötelezettség és nem zaklat minden nap több klán azzal, hogy lépjek be hozzájuk.

Aktív témák