Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Sajnos a T82 már csak árnyéka önmagának a tarack löveggel és most nem a HE nerfről beszélek hanem a 7.5 patchről. 7.5-öt megelőzően 1 lövéssel el tudtam bárkit durrantani, aki szembe jött tier 4-ig. A mozgékonysága szinte T-50-2 szinten volt a fordulást leszámítva. 7.5 óta az 57 mm-es löveggel enyhén lassabb, de a tarackkal olyan lassúra csinálták, hogy a belehal az ember (szó szerint) a fordulásba.
A tarack, ami eddig garantáltan elpukkantott mindenkit, most 10-ből 1-szer pukkant első lövésre de átlagban pl egy PZ3 kilövéséhez már 3 lövés kell...
A T82-volt az amit a büdös életbe nem akartam eladni soha. 7.5 megölte. Eladtam. Most erős túlzással is csak átlagos a tierjében. A Marder 2-t nem ölték meg, csak picit lecsíptek belőle, ezért a T82 "örök" helyére veszek egy Mardert
M10 nekem fantasztikus gép volt. Rendszeresen mentem vele tier 7 tankok ellen. 83%-os legénységgel is szépen elvoltam vele. Nálam a KV-1S + M10 páros jött be nagyon. KV-1S magára vonta az ellen Tigris én meg oldalról lenulláztam a tornyát célozva.
Aktív témák
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest