-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Murder3
addikt
Azért, hogy egyensúlyba tartsa a játék a win/loss arányt globálisan.
Pl én mikor szoktam játszani mondjuk tíz mecccset 1huzamba(vagy mondjuk többet-kevesebbet az mind1.)
Olyankor aha megnézem a battle logot visszamenőlegesen akkor kb win,loss,win,loss... ebbe a sémába van és kb midnig 50%-ra jön ki +,- egy,kettő.Na most van mikor ez nem így jön ki és nagyon nagy arányba elmozdul az eggyik irányba a mutató.(pozitív-negatív)
Ez így rendbe is lenne, de csak akkor, ha logonként ezt látnám, de nem ez a fajta séma az általános így ez szerintem egy jó bizonyíték arra, hogy igen is van mesterséges le,fel módosító az amúgy hivatalos random faktoron túl is.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest