Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
" N13. Sturmtiger
The vehicle is somewhat special for several reasons. First of, it fires rockets (which means special effects are required), then goes caliber (380mm is more than any of SPGs currently has) - it causes some balance issues related to amount of damage per round, huge reloading times, and extremely limited ammo (6 rounds). Raise KV-2 with 152mm to the X power and you will get the approx gameplay for Sturmtiger.
The priority for the vehicle is currently set somewhere between medium and low."
Overlord blogjából van a bejegyzés, 2012. máj. 15-i dátummal. Nem tudom azóta foglalkoztak-e a Sturmtigerrel. Valamelyik másik fejlesztő azt írta hivatalos fórumon, hogy elvetették az ötletet, hogy a játékba kerüljön a Sturmtiger, felborítaná a játékegyensúlyt, de ezt már nem tudom hol hol olvastam. Összesen 6 lőszer...
Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest