- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
Djuree #12228 üzenetére
Igen, aki tényleg f2p módon játszik, a credit hiány a legnagyobb hátrány. Nekem legalább is abból van nagy. Meg mivel én leginkább a játékélmény miatt játszok, nem zavar hogy meccsenként átlag 800-1000xp-vel szed(t)em össze a majd 200k-t az IS7-re, nem siettetem a dolgot. Viszont van pár t7-9 tankom amit meg kellene venni (meg most már az IS7 is megvan), ehhez legalább 20m credit kellene és akkor modulokat még nem pakoltam rájuk. Szóval ez miatt lehet majd beruházok egy premium tankba (meg talán 1-2 hónap premiumra is).
A tankok fenntartásával nincs nagy problémám, t9-ig ha már sebez az ember valamit, vesztes kör esetén is minimális a veszteség, vagy null szaldós. A t10 talán már húzósabb, de mostanában keveset játszottam az IS4-gyel, az IS8 jobban bejön.
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest