Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Chris0321
veterán
válasz
Dobi 562 #11864 üzenetére
Mégis, hogy mondhatsz ilyet. Hős csapattársad hátul tartalékolja magát arra az esetre ha elbénázod(om) és átjut az ellenség legyen aki feltartóztatja őket. Az utóbbi időben támadó módban is elég sokszor találkozom ilyen zsenikkel. Egyszer a top tankunk egy IS3 kergetőzött hátul egy 3601-essel miközben én idióta próbáltam támadni és megnyerni a csatát. Nem sokon múlott, hogy sikerült is jópár ezer sebzést ki is osztottam. Persze az utolsó másodpercekben az IS3 észbe kapott, hogy hé akár még nyerhetünk is és elindult előre, de akkor már késő volt és letelt az idő. Természetesen már az elejétől fogja fingeltük a térképen, hogy támadjon már, mit szórakozik hátul és kapott pár kedves hozzászólást is de ez cseppet sem zavarta, hisz a fogócskázás fontosabb volt.
Aktív témák
- Megkímélt állapotú Redmi Note 7 eladó!
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RTX3060Ti 8GB!
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Asztali PC , i5 8400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 500GB SSD
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest