- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Tegnap Malinovkán összefutottam egy Tiger P-vel.....egy az egy ellen maradtunk a végére én IS-el és a nagyobbik 122-es löveggel..... ha közel mentem a sziklához ami mögött megbújt a TigerP, akkor érdekes módon leállt a toronyforgatásom...ha eltávolodtam újra működött, de irdatlan lassan...behátráltam egy épület mögé, ekkor utánam jött a TigerP és a toronyforgatásos mizéria kezdődött elölről, lesebesztem az ellent 8%-ra, úgy hogy a tankkal próbáltam ráfordulni, mert a torony abszolúte nem forgott, erre ő bevitt egy 300-as találatot és kilőtt...
Bosszankodtam és anyáztam rendesen, mert el se akartam hinni hogy van ilyen "bug"
a torony a csata közben sohasem kapott találatot, a lánctalp volt megsérülve a tankomon, többször akartam javítani a toronyforgatást, de nem volt mit javítanom, mert a játék nem jelezte hibásnak...viszont mégse működött..... a fene se érti ezt.....azt meg pláne hogy csak akkor nem működött amikor igazán közel jött a TigerP.
utálom az ilyen harripotter nagyvarázslós bug-okat.....mintha valaki blokkolná a lehetőségeimet.....
számomra hihetetlen volt a jelenség, igazából nem is találok rá ésszerű magyarázatot....
internetes kapcsolat rendben...mégis megtörtént.. a toronyforgatás áll, szinte tehetetlen vagyok, az a kis köcsög meg csak lődöz kedvére......ÁÁÁÁÁÁ, kezd elegem lenni a WG-s meglepetésekből!
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest