Hirdetés

Aktív témák

• Dryman

őstag

Tegnap Malinovkán összefutottam egy Tiger P-vel.....egy az egy ellen maradtunk a végére én IS-el és a nagyobbik 122-es löveggel..... ha közel mentem a sziklához ami mögött megbújt a TigerP, akkor érdekes módon leállt a toronyforgatásom...ha eltávolodtam újra működött, de irdatlan lassan...behátráltam egy épület mögé, ekkor utánam jött a TigerP és a toronyforgatásos mizéria kezdődött elölről, lesebesztem az ellent 8%-ra, úgy hogy a tankkal próbáltam ráfordulni, mert a torony abszolúte nem forgott, erre ő bevitt egy 300-as találatot és kilőtt...
    Bosszankodtam és anyáztam rendesen, mert el se akartam hinni hogy van ilyen "bug"
    a torony a csata közben sohasem kapott találatot, a lánctalp volt megsérülve a tankomon, többször akartam javítani a toronyforgatást, de nem volt mit javítanom, mert a játék nem jelezte hibásnak...viszont mégse működött..... a fene se érti ezt.....azt meg pláne hogy csak akkor nem működött amikor igazán közel jött a TigerP.
    utálom az ilyen harripotter nagyvarázslós bug-okat.....mintha valaki blokkolná a lehetőségeimet.....
    számomra hihetetlen volt a jelenség, igazából nem is találok rá ésszerű magyarázatot....
    internetes kapcsolat rendben...mégis megtörtént.. a toronyforgatás áll, szinte tehetetlen vagyok, az a kis köcsög meg csak lődöz kedvére......ÁÁÁÁÁÁ, kezd elegem lenni a WG-s meglepetésekből!

Aktív témák