Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Hirtelen haragú playerek, véletlen csapatsebzésnél-el kapcsolatban: Tegnap kurvára rábaxtam a KV-3-mal.
Volt egy szép vesztes csatánk, kb kaptam 2k kreditet, abból még lejött a javítás meg a lőszer, ami 12k volt, összesen 10k veszteség... De! Mivel amikor lőni akartam az E-75-öt, a nagy buzi T34 pont kimegy elém, és egyből belebaszok 400-at a D-25T-vel... Szerencsére ez egy normálisabbféle player volt, írt egy np-t és ment tovább. Csak azért az egy lövésért kaptam még! 6k mínuszt, így összesen 16e volt a veszteség. Ez volt minden idők legszarabbul kereső csatája.
Itt azzal lehetne javítani, hogy ha meglősz véletlen egy ally-t, nem rádbasszák a nagy büntit, hanem a sértett dönti el, hogy kell e fizetnie, vagy nem. Vagy ha mégis, de ezzel a módszerrel is menne, hogy az a sok kibaxott kredit, amit fizetsz, azt legalább a sértetnek menne oda... Sok normális player van hogyha bocsánatot kérsz, márpedig én mindig, bár a tehetetlenül lement hp után gondolom mindenki kérné a magáét. Na ilyen rendszer IS kéne még egy újított MM mellé. Más: a 34-85 kurvára adja hetesek között
tegnap volt 4 killem úgy, hogy közben faterral is beszéltem mobilon az utsó killnél.
KV-2 volt a szakasztársam, ha jól emlékszek ő 2 killt szedett össze.
Aktív témák
- PlayStation 5 Digital Edition Slim - majd 2 év garancia
- Asus TUF GTX 1660 Super OC 6GB
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest