- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
válasz
Lion81 #256663 üzenetére
Ooo, nalam megy 20 masik dolog. Epp weboldalt csinaltam, ami meg ramba cachel, es ment a chrome, emiatt a 16gb hasznalat. 16 is eleg a wotnak. Szebb napokon 25-30 gigat eszik meg a gepem
Az 5800x az egyebkent kb forma forma jatekban a 11700-al, ugyhogy az nalad is kene porogjon.Szerk: ha fol le ugral, akkor melege van a joszagnak, vagy a kartyad hulyul es nem tud mit kezdeni az adattal, es a CPU nem tolti meg
Az FPS limitet ugy kell beloni, hogy a mo itorod frissitesi tudasa +10FPS. Igy ha leesik picit, akkor se megy a max ala. De en a 144-es monitorom lehuztam 120-ra, es a kartyan 130as limit van. Meg van egy profilom, ami a kartyat megfentebb huzza, megkisebb fogyasztassal, kb 30-40w-al eszik kevesebbet, anelkul, hogy buknek teljesitmenyt.
Amugy kompromisszumos ez az FPS limit. A lenyeg az, ha annyi fps-es van, amennyi a monitor frissitese, akkor mindig a legfrissebb kepkockakat fogod latni. Ha tobb az fps, akkor jobb az input lag-od, hamarabb reagal, de nem a legfrissebb infokat latod. En nem vagyok profi FPS jatekos, egyeduli FPS ahol jatszom, ott a maximum MMR-ben vagyok, szoval nincs feljebb, es azt elertem 60hz-s monitorral is.
Szoval te dontesed. Ha a kartyat kimellni akarod, huzd le a monitort 120 vagy 144-re, tegyel be egy 130 vagy 150fps limitet es nem fog foloslegesen 100%-on porogni -
tasiadam
veterán
válasz
Lion81 #256661 üzenetére
MSI afterburnerrel monitorozd a gepet, ahogy a videomban is van. CPU usage, temp, watt, frequency. GPU usage, temp, voltage, frequency, memory es memory frequency.
Ramnal meg eleg az usage es frqeuencyEs tegyel be meg frametimet is, graph-al. Igy amikor beesik, latod, melyik ertek megy le. Na az lesz a ludas, es johet a tovabbi lepes
-
válasz
Lion81 #256630 üzenetére
Tipp meg, hogy kifut a jatek QHD-ben a 8GB VRAM-bol.
- visszaveszed a felbontast FHD-ra, ha ezzel megszunik az ilyen FPS drop, akkor az VRAM kifutas lesz (vagy a magasabb felbontason pl leveszed a textura reszletesseget HD-rol SD-re)
Ha ez helyzet akkor lehet azzal probalkozni, hogy visszarakod a magasabb felbontasra, de a tobbi gtaf beallitast lehuzod minimumra es elkezded tesztelgetni, hogy melyek azok a graf beallitasok, amiket felhuzhatsz maxra, meg mielott kifutnal a VRAM-bol.
-
gainwardgs
veterán
válasz
Lion81 #256621 üzenetére
Ilyen nálam is jóval erősebb gépen, 13600k+4070ti ugyancsak qhd 240hz
Fps limitálva 165-re, ugyanúgy pl. Felspotolódik egy tank, beesik fps. Én már mindent próbáltam, rendszert is újra raktam miatta, maradt a probléma, én meguntam, betudom játék engine hibának vagy passz, más minden kitűnően fut.
Meg nem tudom melyik frissítés óta, késve töltenek be a textúrák kb mikor nagyon közel vagy hozzá, marha idegesítő, ilyenre sem emlékszem hogy ilyen lett volna régen
Szerver is elég botrányos, ping ilyen 20-40ms között viszont néha folyamatosan bevillan a kis piros kör, bár ehhez szerintem a net szolgáltatásnak nagyobb köze van, t-mobileahogy olvastam eléggé hadilábon áll ezzel a játékkal ping szempontjából
-
Djuree
félisten
válasz
Lion81 #247948 üzenetére
ilyen akkor van mikor a legénység száma stimmel de viszont a role-ok nem, pl. az egyikbe 1 töltő van a másikban 2 vagy ilyesmi. én is szoptam már be, sokáig gondolkoztam mi hibádzik aztán egyenként átnéztem a role-okat a két tanknál és ez volt a hiba, oda kellett új embert raknom mert role-t csak goldért lehet váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest