- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozyk
addikt
válasz
ChristianID #172682 üzenetére
Nem tudom elküldeni, mert neki egy működő Twitch prime acc-ot küldtem.
Kíváncsiságból csináltam egy teljesen újat és 5 perc alatt kész volt a prime.
Már le volt írva, hogy mi a menete, az hogy nálam működik, másnál meg nem, nem tudom mi az oka. -
zozyk
addikt
Srácok, a sok kártyahiba ki is van szűrve szerintem, dombornyomott MasterCard a jó.
-
zozyk
addikt
válasz
BÁ Nutrition #172662 üzenetére
-
zozyk
addikt
válasz
BÁ Nutrition #172650 üzenetére
Én azonnal töröltem a kártyámat, miután meglett a cucc, de az Amazon prime-ot le is lehet mondani.
-
zozyk
addikt
válasz
BÁ Nutrition #172646 üzenetére
-
zozyk
addikt
Én 1 dologra tudok gondolni ennyi kártyahibánál...
Hogy mindenki beírja szépen a magyar címet...Én az amazon szerint itt lakom, a kártyám meg egy sima dombornyomott Mastercard
Próbáljátok meg nem magyar címre regelni.
UK Address Generator -
zozyk
addikt
Van rá elég idő, hogy a ribit beültessük valahová.
-
zozyk
addikt
-
zozyk
addikt
-
zozyk
addikt
Még jó, hogy a 15k xp-s küldihez nem kell nyerni, parádés csapatokat kapok az IS-M mellé és persze TOP tier még véletlenül se.
-
zozyk
addikt
Na jó, a CDC-nek mennie kell a becserélős akcióban.
Persze, lőj és fuss a rohadmányos francia lövegeddel, 13 lövés - 5 találat.T26E4 vagy M46 Kr?
Esetleg az 59-patton? -
zozyk
addikt
Még működött nálam -> IAMTHIRSTY
-
zozyk
addikt
Viszlát Béla, jó sokáig voltál a garázsom része.
15.ik TierX kifejlesztve. -
zozyk
addikt
Szeretem, amikor a játék jelzi, hogy ma nem kéne...
T8 ( Somua ) 5/5 vereség, 5/4 T10, 5/3 top3 XP....elég lenne ha kiírná login előtt, hogy "most ne" -
zozyk
addikt
Gubu0101 írt elsőnek, övé lesz a kuponos cucli.
-
zozyk
addikt
-
zozyk
addikt
válasz
Jokerdapro #170599 üzenetére
Hádemost micsináljak, csak házhoz jönnek a pofonért..
-
zozyk
addikt
-
zozyk
addikt
A nap első lövése.
I <3 M40/M43 -
zozyk
addikt
válasz
galervin93 #169090 üzenetére
Én mára bezártam azinternetet.
-
zozyk
addikt
(amúgy meg kapja be, aki elvette az egyéni arcképem...)
-
zozyk
addikt
Az a baj, hogy még mindig nem fogjátok fel, hogy randomban mindenki azt csinál amit akar...és akkor jöhet a flame...
Engem az élet most megtanított arra, hogy ha másoknak gondja van velem, az tulajdonképpen nem az én bajom....
-
zozyk
addikt
válasz
h1mpi #167195 üzenetére
Nos, a játék Voda 4G (Huawei B315 4G Router
) modemmel simán játszható, ping ~40-50ms, nem dobált ki, frankón megy.Részemről a nagy visszatérés elmarad, az 5 körös - kódos küldi meggyőzött róla, hogy jobb lesz nekem inkább a füvet nyírni, fákat metszeni, fát vágni, stb (belvárosból kertvárosba költöztem)...pedig még aranyat is vettem, hátha a hétvégére veszek prémnapot....
Néha-néha 1 körre leülök szerintem, de egy küldi sorozatnak se állok neki (pl:progetto), az kb. holtbiztos.
Legalább a modokat sem kell vadászni, átírogatni, 1-1 kört nélkülük is kibírok. -
zozyk
addikt
Na végre, újélet, újház, régi játék...
Mobilnet teszt indul. -
zozyk
addikt
válasz
Jokerdapro #165610 üzenetére
Énisakarok T8 prém arty-t, demostazonnal!!!
-
zozyk
addikt
válasz
Jokerdapro #165313 üzenetére
Még igen...
-
zozyk
addikt
Mennyire vagyok nyomorult, hogy a törött bokámat tornáztatva bicajozással, nekimegyek egy oszlopnak és eltöröm a kezem?
Még csak Május van, de már 2 csonttörés... -
zozyk
addikt
válasz
Rico Muerte #164266 üzenetére
Elloptak!? 3 boostert, ami amúgy fosásig van mindenkinek a raktárban....ez aztán a bűntény, azonnal jelentsd fel őket a nemzetközi bíróságon....
Elképzelem a WG-nél mekkora lehet most az öröm, el tudtak lopni 3!három!!! boostert tőled. Programozók százai figyeltek csak téged, és akkor lőtték le a szervert, amikor az neked a legrosszabb....
-Te, Iván. Lekapcsolhatom?
-Ne ne, várj még! Hátha ráíndít még boostert...
.
.
.5 perc múlva:
-SZÁSAAA, lődd le, most indította el!!! Ezaz, megvan az évvégi maláj körút és a lóvé, még 3 booster!!
-Jólvan Iván, gyere igyunk valamit. Van még abból a jóféle ukrán csempészcigiből?Van baj, úgy látom...
-
zozyk
addikt
-
zozyk
addikt
válasz
Jokerdapro #164001 üzenetére
Én megint szarul jártam, csak a válási papírokat kaptam meg.
Sehol egy kupon...
-
zozyk
addikt
Arty mögött nem szerencsés LT-vel álldogálni...
1 innen - 1 onnan. -
zozyk
addikt
-
zozyk
addikt
Joker úr, egyedül maradsz...ehhez nincs idegzetem már...
50/26 -> 60/28 , kár volt visszalépni "pár" körre...
-
zozyk
addikt
válasz
Jokerdapro #163756 üzenetére
[szemétség ON]
Noob playerekkel kell szakaszozni, és akkor megsajnál a játék, mert látja hogy szopatom magamat is...
[szemétség OFF] -
zozyk
addikt
Ma nem kell összefarmolnom a 35k xp-t az tuti, 5 meccs 2 ammorack és 1000 xp összesen...szánalmas
-
zozyk
addikt
Ma a nulláról behúztam az 5-ös szintet a spagetti maratonban, 63 csata kellett hozzá. (39win)
A végét elcsesztem, mert felmentem tier10-be, de az halálpokol volt, az utolsó 10 meccs alatt szereztem kb. 2k XP-t. -
zozyk
addikt
válasz
kchryss #163600 üzenetére
"A te videódban egyértelműen úgy rakja rá az aim-et, hogy a közelében sem voltál annak, hogy egérrel manuálisan rámutass."
Az ugye megvan, hogy free camera módban vettem fel a videót...csak kérdem, most épp futtatom a Recuva-t, hátha vissza tudom szedni az eredeti replay-t...hogy felvegyem neked rögzített kamerával is...
-
zozyk
addikt
válasz
sith7 #163598 üzenetére
Próbáld meg a RAMDisk-es mókolást, én most költöztettem a játékot SSD-re, de előtte így volt megcsinálva.
Töredezettségmentesítés + a RAMDisk segítségével a betöltésnél simán láttam a "várakozás játékosokra..." feliratot. (Egy WD5000AAKX-083CA1 [500 GB, 7200 RPM, SATA-III] volt a játékosvinyó) -
zozyk
addikt
-
zozyk
addikt
válasz
ballington #163529 üzenetére
+1
-
zozyk
addikt
válasz
Jokerdapro #163501 üzenetére
Még 20 perc...
-
zozyk
addikt
Az én véleményem a témában annyi, hogy bannolva vagyok 20:22-ig...
A mai nap túllépte az ingerküszöböm, pedig elég magasan van már....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged