- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jimmy74
őstag
válasz
ollie #192715 üzenetére
Köszi akkor jól éreztem meg hát ugye gyakorlatilag is azt láttam hogy mikor meglőttek piros lett a küldetés jelző ikon.
Én meg először úgy értelmeztem mikor kiválasztottam a küldit hogy 2 tankot tegyek taccsra úgy hogy senki nem lövi még csak én..... egyből az artikra gondoltam
Akkor elég ha csak 2 fraggom van és nem lő meg senki se,vagyis elég ha killt lopok?! -
kchryss
veterán
válasz
ollie #192633 üzenetére
Hosszú évek óta az első maraton lesz aminek neki sem állok. Idén sok mindennel megcsúszott a wg, halloween-es event el is maradt. Simán el tudom képzelni, hogy ez egy 14 napos maraton volt eredetileg és később rakták át 10 naposra, a követelményeket meg nem változtatták hozzá nem értés miatt.
A régi maratonoknál is emlékszem olyanra amikor még nemzetenként kellett killeket és sebzést gyűjteni, hogy az előző évi maratonhoz képest több nemzet lett és még ahelyett, hogy logikusan akkor csökkentsék a nemzetenkénti követelményeket még képesek voltak emelni rajta így duplán nehezítve a maratont.Egyébként azt is megértem ha nehéz a maraton, nem kell ingyen 8-as prém tankokat osztogatni. A grindelős útvonalon ebben semmi problémát nem látok, viszont a kiválóságos útvonalnak jelenleg semmi értelme, mert olyan nehézre csinálták, hogy az unikumoknak is előbb összejönne az xp-vel mint azzal.
(#192635) e-newsee
Ezzel a hasonlítással már nem néz olyan jól ki: Super Hellcat vs T25/2 -
KisApám
addikt
válasz
ollie #192633 üzenetére
QB tegnap (09:17 perctől) számlálgatta egy excel táblában, hogy mennyi csata kell kb. napi szinten.
Kb. 45 csata jött ki napi szintre (45 x 7 perc = 5,25 óra).
Nálam alap szinte felejtős, még sokszor 1 órám sincs rá.Ha az alap XP-t nézzük szívás, XP boosterekkel még talán elmenne másnak is a maraton, dehát...
-
e-newsee
addikt
válasz
ollie #192633 üzenetére
Azért nem teljesen másolat. Sokkal mozgékonyabb, és jobb a mozgás közbeni pontossága (0,35 vs 0,22). Szerintem aki szereti a normál verziót, az ezt is fogja. A stílus ugyanaz, csak kicsit jobb. Tény, hogy Tier9-ben semmit nem ér kb. Én mondjuk lehet, hogy kicsit kevesebb buffal tettem volna be, és T8 limittel. De ugye a limitet nem támogatja a WG újabban.
Amúgy compare HellcatsA 7 perces átlag pedig teljesen jó átlag. Eszembe jutott, hogy van a külső vinyómon egy rakat replayem idénről (1471db). Ezeknek az átlaga pont 7 perc 4 másodperc. Szóval a 7 perc tök oké. De ezek csak azok a replayek, ahol megvártam a csata végét. Ahol kiléptem halálom után, azokat a replay analyzer nem tudja feldolgozni.
Szóval, ha valaki a kilövése után azonnal kilép, és nyomja a következőt, akkor ez nyilván csökkent valamennyit az átlagon. A garázsban eltöltött idő viszont értelemszerűen növeli. Tehát összességében jó lehet a 7 perces átlag, vagy inkább még kevesebb is, ha pörgeted a csatákat, és nem szüttyögsz a garázsban.(#192634) stork13
Én majd délután megnézem. Addig is kimentettem a tegnapi pontot érő csatáimról a screenshotokat, ha netán reklamálni kell. 28 pont nem kevés, nem hagynám veszni. -
zodo
nagyúr
válasz
ollie #192576 üzenetére
Nem tudom, megnézem mert lehet ez a megoldás.
CIS, Észak-Amerika, Ázsia fiókot lehet hozzáadni EU-n kívül a Game Centerhez és bíztam benne hogy talán nem kell plusz kliens de lehet a játékot is le kell majd töltenem hozzá.
Szerk:
Leszedtem a RU telepítőt, a meglévő Game Center nyílik meg egy felugró ablak kíséretével hogy válasszak játék nyelvét és helyét.
Kiválasztom a valamilyen RU vagy CIS nyelvet és helyet, ekkor a nemrég hozzáadott RU fiókomra kattintva bejelentkezek és hogy előbb, pipa miközben megjelenik a RU játékos nevem és megkezdődik a telepítés.Fantasztikus!
Aztán lehet szidni a modokat mert hogy pl a RegionChanger-19.10 -el eddig hibátlanul ment a szerver választás ami után csak be kellett jelentkezni és futott a játék. -
notika77
senior tag
válasz
ollie #192454 üzenetére
Nincs arany jóváírás, ha a csomagban olyan tank is van, ami már a garázsodban áll (62 ezer Ft-os csomag). Csak így tovább WG!
ui.: Mondjuk itt eleve nem értem, hogy jött ki a matek.
360 nap prém (24k arany)
+ 12500 arany
+ 12500000 kredit (400 kredit = 1 arany -> 31250 arany)
összesen 67750 arany -> 69392Ft - ezt a csomagot árazták fel 103600Ft-ra (ezt a részt nem értem) és engedtek el belőle 30%-ot az ajándék tankoknak nincs áruk, ezért ajándékok)
-
emre
veterán
válasz
ollie #192327 üzenetére
Eddig nem sűrűn értettem egyet wwenigmával, de ezt most engedd el.
Szóval elég sok mindenben. Írtam is jó pár sort pár órája, de elment a levesbe mert.....a lényeg hogy nem fogod megérteni miben rejlik a különbség átlagos illetve unicum közeli játékstílus között.
Nem szeretem az unicum kifejezést használni, szóval a jobb játékosok az a 8-10% tisztában van azzal a nem elhanyagolható ténnyel hogy az átlag player a saját hp-ját sem fogja lesebezni. Ehhez nem kell xvm sem doktorátus. Az hogy valaki odateszi magát jelentheti azt is hogy kiáll a sarokra és szétlöveti magát, meg azt is hogy egyedül lehozza a csatát. Mindössze szemlélet kérdése. A lényeg hogy az igazán eredményes játék komoly koncentrációt fegyelmet igényel, és a komoly streamereknek is szükségük van lazulásra amikor hagyják érvényesülni a csapatot. El tudod képzelni hogy milyen megterhelő folyamatos teljesítménykényszerben az esetek többségében élő adásban játszani? Gondolom el. Néha velem is előfordult hogy csak szórakozni akartam, és szartam arra nyerünk-e vagy sem. De amíg nálam ez tudatos döntés eredménye a nagy átlagnál a teljesítményük csúcsa. És még ezzel a visszafogottabb teljesítménnyel is simán kimagaslanának az átlagból. Kicsit olyan az érvelésed mint amikor a rendőr magyarázza mi a logika.....ja, neked van akváriumod? -
peterson79
őstag
válasz
ollie #192307 üzenetére
Tévedésben élsz, de ezen nem fogunk összeveszni.
Mindig mindenki a legjobbat hozza ki magából és ebben tényleg hiszek, csak valakinek 10-es IQ-ja van valakinek meg 200-as, mindenhez és főleg ehhez a játékhoz.
Elmesélem a 2 perccel ezelőtti Frontline élményemet. Ennyire szar, ocsmány, ótvar kört még nem dobott ez a fostos játék és most még kultúrált is voltam
Direkt megnéztem Neked, mert rendkívül gyenge kört sikerült abszolválni és ennek most a játék az oka, nem Én...mármint a játék és a csapattársak.
36 lövésemből 18-at adott be, 18 volt átütő...Ezt úgy képzeld el, hogy egy szaros EBR-nek, Progetto-val 3 lövésből 1 kritikus vagy mi a tököm, azaz eltaláltam a kerekét, a másik kettő pedig lepattant...Ugyanez BC12 oldaláról..oldaláról!! ...szerinted szopatnak? szerintem igen, pedig Én mindent beleadok, eskü, még vért is izzadok lassan...
Az elején még furcsálltam, aztán már agyvérzést akartam kapni..lehet ma már nem kellene folytatni, de a boosterek meg mennek..szóval megyek vissza erőlködni. -
peterson79
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ollie #192288 üzenetére
Nem erted a lenyeget, ez az egy apro bokkeno vagy és lehulyézed a masikat mert maskepp gondolkodik.
Ha jo csapattarsak vannak akkor jo esellyel kevesebbet kell hoznia - ami igy is egy nagysagrenddel lesz nagyobb a Te teljesitmenyednél, ha mar szemelyeskedunk - mint akkor ha gyengébb a csapat és neki kell carry-zni őket. Ennyirol van szo es nem tobbrol.
Szóval lehetoleg ne haterkedj itt, plane a te poziciodban.
-
BsReiki
csendes tag
válasz
ollie #192283 üzenetére
"QB megmondta, hogy ha látja, hogy ha az ő csapata lényegesen rosszabb az ellenfelénél, azt ő arra készteti, hogy sokkal jobban játsszon, mint szokott.
Ezen nagyot röhögtem, ha ez igaz, akkor QB még hülyébb, mint gondoltam."QB próbált pozitíven jó példát mutatva az embereket telelgetni a jó irányba ,Te meg lehülyézed mert nem szereted
-
-
popey37
addikt
válasz
ollie #192272 üzenetére
nem generálja, benne van a játék mechanizmusában alapból: a +/- 25% RNG elég manipulatív tud lenni.
ugye alap 50-50, ebből jön a +/- 25%, az egyből csak 37,5-62,5% valamelyik csapat javára, és már meg is van oldva a kérdés.
az már más tészta, hogy egyszer én vagyok szopóá, máskor meg a másik.
az embernek van egy nagyon rossz tulajdonsága: csak a rosszra emlékezik vissza, amikor zsinórban 5k wn8-as csatát megy az szinte természetes, nem jegyzi meg.
más téme de idevág: az afk játékosokat creditbüntetéssel sujtanám, meg a csatatsebzőket is, mondjuk 200k minusz az adott csatára.
amióta kivették a csapatsebzést nem egy csatám ment el azon, hogy a saját csapattárs ellen kellett küzdenm az ellenfél helyett. az ilyeneket az 5. után elküldeném pihenni mondjuk egy hétre első alkalommal, után a 1 honapra és igy tovább. -
zodo
nagyúr
válasz
ollie #191930 üzenetére
Mindegyik véres:
AMX 13 90
T49
T-54
CENTURION 7/1
M103BÁ Nutrition
2D és 3D-s skinek nov.8-18 közt szerezhetők a küldetésekkel.
E50, E50M és Panther II 3D-s skinek a shopban nov.8-tól limitált ideig vásárolhatóak.Belépve most is ott vannak és jelenleg 4 nap van hátra a lehetőségből.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #191879 üzenetére
Ezt szerintem alapból megkapta mindenki csak valamiért nem a küldetések hanem az esemény fül alá rakták. Ez az amiről írtuk a napokban, hogy a kliensben a dátum kiírásban csak pontok szerepelnek és így nem látni meddig tart pedig rengeteg hely van mellette simán kifért volna az egész. 25 token kell hozzá, naponta 5-öt lehet szerezni.
-
zodo
nagyúr
válasz
ollie #191778 üzenetére
Tankreward -10% kupon felhasználható az E50M skinre, többit nem néztem.
Van még 15-20% kuponom de max. a Lengyel két tankos nagy csomagot lenne érdemes megvennem. 18k gold, skin, 30 nap prém, boost-ok és két tank, nem egész 25k lenne.
Pudel meg van régről ami +3650 gold (ha jól tudom, kp-ra vettem) így kb. ingyen lenne az 50TP Proto. Arannyal teli zsákkal pedig várhatnám a Black Friday-t és karácsonyt. -
zodo
nagyúr
válasz
ollie #191749 üzenetére
The Spooky Challenge: Claw Your Way to Rewards!
Ennek a cikknek az elején említik a boltban elérhetőeket.
-
Barret001
addikt
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #191377 üzenetére
A stálinium nem rozsdásodik.
A videó leírása és az alatta lévő hozzászólások alapján ez az IS-3 egy emlékmű része volt és onnan lopták el. Nem tudom mennyire volt védett helyen, de általában az ilyen emlékművek a szabad ég alatt vannak szóval ázhatott rendesen. A motort szinte biztos, hogy nem járatták. Szóval jól volt megépítve annak idején, hogy ilyen jól állta az időt.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #191150 üzenetére
Közben rájöttem, hogy még prém tank sem kellett neki ahhoz, hogy összegyűjtse az xp-t. Volt az a battle royal mód a steel hunter. Ott ha elérted a 25-ös szintet akkor utána 4 küldetéssel naponta 25 ezer xp-t lehetett gyűjteni a steel hunter tankokra. Egy unikum 1-2 nap alatt kipörgethette a max szintig, így volt rá 16-20 napja, hogy az xp-t és az 5x szorzókat gyűjtse. 400-500 ezer xp-t gyűjthetett így amit aztán aranyért átválthatott free xp-re. Ennyiből már simán kijön a 7-es kanai és az egyik 8-as tank. A kínaiból gyorsan kihúzta a 8-ast és a két 8-as tankot elitezte frontline-ban majd ott gyűjtötte rájuk a tovább az xp-t amit aranyért válthatott az újabb ágak átugrásához.
(#191202) Thrawn
Csináld meg azt a dns átirányítást amit tegnap tárgyaltunk a topikban. Elvileg ugyanaz a hiba okozza a te jelenségedet is vagyis ha kijavítod a dns-t akkor tud kapcsolódni a kliens a szerverhez ami a hibajavítást intézi. -
kchryss
veterán
válasz
ollie #191144 üzenetére
Na kicsit utána olvastam a reroll témának. Vannak csatamódok amit nem jegyez a szolgálati napló. Illetve lehet free xp-t szerezni a repülős és a hajós játékban ami közös a wot-tal. Sőt azokban lehetett olyan ládákat vásárolni ami free xp-t adott, vagyis pénzért lehetett free xp-hez jutni.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #191144 üzenetére
Jobb felső sarokban a Battle mode-nál nézd meg mennyi nem random csatája van. Osztagban, csapat csatában, frontline-ban gyűjthette prém tankokra az xp-t amit aztán átváltott free xp-re és kihúzta vele a normál tankokat. Ez a reroll recept.
Megnéztem, érdekes módon nem jelzi, hogy lenne csatája ezekben a játékmódokban. Így hogy nincs prém tankkal csatája, elég fura.
-
e-newsee
addikt
válasz
ollie #191096 üzenetére
Így van, valamit a webes részleg nyelt be (vagy b@szott el), mert minden más megy, csak aminek köze van a webes elérhetőséghez, az nem. Se az ingame shop, se a 8nations, se a referral program, klán, erőd felületek. Ezek egyike sem azokon a szervereken van, amin a csaták futnak. Azok teljesen külön szerverek, csak arra a célra.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #191096 üzenetére
És az mitől lehet, hogy csak az EU szervernél van gond? Illetve mit tudtak már megint elqrni, ami eddig jó volt és most meg összefosta a combját is a programnak. Mert ez már nem is csak a bokája! Tudom, sokszor írtátok már, hogy beraknak új dolgokat és nem lehet mindennel letesztelni, de ez a bolt felület mivel kavarodhatott meg ennyire? Lehet, hogy az új kötvényért vehető tankokkal?
-
lacibacsi
addikt
válasz
ollie #191078 üzenetére
Szerintem itt azokat a tankokat
kellérdemes beszerezni, amik egyébként nem érhetők el aranyért, vagy forintért... Az meg a három Tier X-es. Patriot-ot (kis túlzással) akkor veszel, amikor csak akarsz, de M60-ad csak innen lehet (kivéve persze, ha komoly klán életet élsz) -
Massmurderer
őstag
válasz
ollie #190857 üzenetére
0,fos.H irjam le???Multkorinál,3ligt turbos ,nitros vacaknál szinte semmit se adot.Indulás után egyik csapattárs szinte mindig löt engem,vagy a másik csapattársát.Kb.10 olyan futamot mentem,de 1 csapattárs mindig minket löt.Volt a dögcédulás,semmit se adot.Gürcültél érte,azt annyi,már nem is látod.Frontline meg teli agyhalott,egyhelybe recskázó,prémtankos apuci-anyuci kedvencével.
-
phoenix1989
őstag
válasz
ollie #190835 üzenetére
101 csata eredménye ez.
az összesített átlag nagyobb mint amit kér. szóval akkor ez milyen átlag is? xD ez a jel egy szar. átlagot számítunk de mégsem. xDja és még hogy 862 xD egyhuzamban toltam le a 100 csatát átlagban 1000 kombinált. még a mod is ennyit mutat a napi statnál de itt már gyorsan más. persze persze persze.
-
bbchris
senior tag
válasz
ollie #190781 üzenetére
Elvileg nincs kihatással rá , win 7 alatt ha pro ha home volt ilyen gond nem volt most win10 alatt csinálja ezt a hülyeséget . Olvastam külföldi oldalakon is hogy van ilyen mind inteles , nvidiás gépekkel is . Na remek akkor várhatjuk a frissítést rá
Most még annyit megpróbálok hogy a c: meghajtóra rakom közvetlen mert idáig nekem külön meghajtó volt a játékokra .
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #190724 üzenetére
Én elolvastam, írtak benne hülyeségeket is.
"Even with a skillful aim, penetrating and inflicting huge damage is not guaranteed."
Szerintük a legskillesebb játékosok sem tudnak direkt penetrálni HE-vel csak a szerencsén múlik az egész. Ez jó nagy baromság. Aki ezt leírta annak ajánlom figyelmébe skill4ltu "full he request"-jeit amikor kérésre csak repesszel megy egy-egy tankkal. Például itt a kritikus sebzéses küldetést csinálta a 9-es olasszal, a mines-os csatát ami 15 percnél kezdődik különösen érdemes megnézni: HE Battle Session With Italian T9
Egy jó játékos pontosan tudja, hogy mit és hol tud átütni repesszel és mit nem és az átütő találatai teljesen tudatosak."HE rounds can cause huge damage to weakly armored vehicles, and very often this happens by accident, when you shoot without carefully targeting your enemy’s weak spots."
Ezzel sem értek egyet. Az igaz, hogy a repesz okozhat nagy sebzést mákkal véletlenül lövöldözve is, de hogy ez gyakori lenne az baromság. Ha valaki ész nélkül lövöldözi a repeszt egy átlagos nem repeszre kitalált tankkal akkor 100-ból 1x sebez nagyot, a maradék 99 esetben pedig saját magával cseszik ki, mert sokkal kevesebbet sebez, mint normál lőszerrel.Az egész cikk egy nagy logikai bukfenc:
Azzal kezdi, hogy kevés eset van amikor érdemes repeszt használni, ezért a játékosok nem is használják. 4 eset van amikor érdemes he-t használni:
1) reset
2) low hp-s ellenfél kivégzése
3) ha mással nem tudod sebezni
4) ha tudod hogy átütöd és nagyobbat sebeznél bele ezzel mint simával (ezt persze a cikkben direkt kihagyják mint ha nem is létezne lehetőségként, mert azt feltételezik hogy csak hülyék játszanak a játékkal)
Az első két esetre teljesen jól működik a jelenlegi repesz mechanika. Nem emlékszem olyan esetre, hogy repeszt töltöttem volna resetre és nem sikerült volna resetelnem és a low hp-s ellenfeleket is hatékonyan kiszedi. A 3-as pont a botoknak van, vagyis szemeteld mindenre a repeszt és úgyis sebzel, ez pont a repesz negatív hatása a játékmenetre és pont ez az egyetlen pont amiben az új repesz jobb lenne mint a jelenlegi. A 4-es pont a jó játékosoknak van ebben pont rosszabbul működne az új mechanika, nem lenne értelme papír tankokra tölteni a repeszt.
Vagyis a buta játékot jutalmazná az új rendszer az okosat pedig büntetné. Azzal pedig, hogy minden kis kaliberes szar sebezné repesszel a legkeményebb tankokat is tovább értéktelenedne a páncél szerepe. Pont azt a szerepét erősítené meg az új mechanika ami rossz hatással van a játékra jelenleg is.Ez a teljes hp és lőszer újraegyensúlyozás hatalmas lehetőség, hogy végre jobbá és újra nagyon élvezetessé tegyék a játékot. Én várom is nagyon. Ugyanakkor a balanszoló részlegük elmúlt években végzett munkája alapján skeptikus vagyok a sikerességét illetően. Én komoly esélyt látok rá, hogy rosszabb lesz mint amilyen most. A hp/lőszer módosítás utolsó tervezett iterációja is emlékeim szerint elég bénára sikeredett, nem büntetné eléggé a prém lőszer használatát, sőt szinte rosszabb lenne mint a jelenlegi. Ráadásul a nagyobb hp, nagyobb alfák miatt a +-25% rng-nek is nagyobb lenne a hatása még az eddiginél is. Az unikum játékosoknak akik meg számolják minden lövésüknél, hogy ki hány lövéses újra kell majd tanulniuk az összes tank sebzés és hp paramétereit. Mondjuk ez nekem "rosszabb" játékosnak előny, mert én nem szoktam számolgatni sajnos.
Én simán kinézem belőlük, hogy a módosítások után még jobban kedveznek a hülyéknek és a tudatos okos játék még jobban háttérbe szorul ezzel pedig rosszabb lesz a játék mint jelenleg. -
kchryss
veterán
válasz
ollie #190715 üzenetére
Nálam csak a type4 és a type5 számított "aids"-nek. A "jó néhány" mit is jelent pontosan? Szerintem hosszan nem lehetne őket sorolni. Nekem ezek jutnak hirtelen eszembe: OI, ONI, OHO, KV2, SU-152, T49. Illetve alacsonyabb tierben a pz4h és néhány td, mint hetzer, t40, alecto és valamelyik tier3-as brit szutyok.
Na most ezek közül az OI, KV2, hetzer és esetleg a SU-152 számít jónak, de a SU is inkább a HEAT mint a HE lőszert használva.
Szerintem tierenként 1-2 HE tank belefér, kell a változatosság és ha nem lepik el a csatát csupa HE lőszeres tankok akkor nincs velük probléma. A KV2 például szerinted negatívan befolyásolja a játékmenetet? Évek óta változatlanul a játékban van mégsem volt sosem meta tank.Én inkább az mm-et változtatnám meg. Külön csoportot csinálnák a HE ágyús tankoknak és csatánként max 2 lehetne mindkét oldalon.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #190707 üzenetére
Szerintem mivel a type5-öt fossá nerfelték így felesleges a HE mechanikán változtatni. Gondolom megint a buta játékosoknak akarnak kedvezni. A penetráló HE lövések nagy része a skilles játéknak köszönhető. Tudni kell hozzá, hol van olyan gyenge pont amit bevisz a HE és mivel általában ez a tank háta vagy oldala így tudni kell hozzá okosan flankelni.
Jelenleg csak a francia kerekeseknél érzem a HE-t problémásnak illetve az artyk-nál, de arty-nál nem is a HE-vel van gond hanem magával az arty létezésével és azon amúgy sem akarnak most változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Classic / Xbox 360
- Azonnali processzoros kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged