- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
Nem kell, mert nincs miért.
Te általánosítottál, hogy minden gyerek hülye, ergo a suliba mennek, nem lesz annyi bot.
Én meg annyit mondtam, hogy a középkorúak/idősebbek között sokkal több (nem az összes!) a "digitális analfabéta", akiből akkor se lesz sose semmi a játékban, ha ezer órákat tol bele. A pelyhesfarkú tizenéves meg már most jobban kezeli a gépet, mint az említettek, így belőlük még lehet is valami a játékban.
Hm?
Persze ha akarjátok, nyugodtan félre lehet érteni.
Én csak az általánosítás miatt ugattam bele. -
kchryss
veterán
Na megnéztem a replay-t. Nem volt itt semmi meglepő. Ahogyan a nashorn rálátott a defender tetejére úgy a defender is a nashornéra.
2. képen nyíllal jelöltem ahol bekapta a találatot és körrel azt a pontot ahonnan sniper nézetben látod a dolgokat. Mint látható a találat feljebb van, mint a nézőpont, vagyis attól még hogy nem látod az ellenséges tank lövegét, simán ráláthat a te löveged feletti részére. Sniper módban nem a tank tetejéről nézed a dolgokat hanem a löveg tövéből ahonnan a töltény jön.Szemléltetve: Hiába nem látja a két cowboy egymás szemét a faltól, a kalapjukat látják.
(#145473) @notika77:
Vajon a tier limites tankokat vagy a 260-at egyensúlyozzák előbb? -
Antonius1978
addikt
Melyik PHs klanra gondolsz ?
Razermazer az STA-2-t nem ajanlanam kezdoknek, azaz ertsd tapasztalatlanabb jatekosnak, ahogy Jadro mondja tiszta papir, nagyon jo legenyseg kell bele sztem hogy hasznalhato legyen, es palyaismeret, stb, nekem is 800 WN8am van vele, 800 az atlagsebzes.Es T10be is dobja, szoval inkabb hanyagold.
Akkor inkabb a SP, ha jo legenyseged van hozza, azzal az a baj hogy lassu, es keves a penje, habar buffoltak, ugy emlekszem, nem tudom Tier limites-e.
De kezdjuk azon, hogy mire kell neked premtank, eloszor azt aruld el, es akkor talan jobban tudunk segiteni kivalasztani a neked megfelelobbet.oke hat a napi 5x + tartalekokkal talan ki tudsz huzni 10-20 ezer TP-t hozza, mar nem emlekszem hogy mennyi az agyu kutatasi ara, de lehet az E75 lovegevel is el lehet lenni, persze nincs akkora visszatarto ereje mint a nagynak, de legalabb valamennyivel gyorsabban lo.Ha nincs SZTP-d, akkor kenytelen leszel a kissebbik loveggel kiszenvedni a nagyot.
polgi803 ezt en is eszrevettem, valoban ez lehet az oka, en is most vettem eszre, hogy van 16,24x nagyitas, de nagyon idegesito sztem, a lovedek sose oda megy ahova celzok, igy inkabb autoaim,es kulsonezetes loves, az ugy jobban szokott menni.
-
Emu
őstag
Skoda: felesleges xp kidobás megvenni a közepes ágyút 48k xp-ért. Annyiból megvan a nagy torony, illetve majdnem a fele a táras ágyúnak. Rádiót azt elvileg hozod már korábbról, arra nem kell költeni. Én először a láncot tettem fel, de gyakorlatilag mindegy, mert 2 fontos felszerelés kell csak rá: optika + vstab.
Centi: én is most húzom, először rátettem free-ből a linkelt löveget, mert hogy pontos és a torony is "kemény". Nagyon nem adta, nem lehet kint hagyni a tornyot, mert boldog-boldogtalan belövi, így viszont a dpm-t elég nehéz kihasználni. Még a nagy motorral is lassú, a test hatalmas, ezért miután kifejlesztettem a nagy tornyot, ment rá freeből a top ágyú és csak utána a motor.
@(#145149) IMIIKE1998: ez pont egy olyan küldi amihez egyáltalán nem kell a szerencse. Persze én is jártam úgy, hogy tank ász körrel nem lettem top xp, de ez van, sh*t happens...
-
jr1994
addikt
Na jól van, én ugyanilyen kupont kaptam azért mert 4 éves az accom
köszi wg nem vettem semmit. Nem lesz valami akció 5 napon belül, amíg még érvényes ez a vacak?
(#144650) Stanislav84: nekem Kharkovval nincs komolyabb bajom, Sztálingrádot meg kimondottan szeretem, sok a lehetőség a pályán.
(#144659) KisApám: nekem tökéletesen megy a Twitch...
-
-
kchryss
veterán
Nyugodtan sírj 1-1 csata miatt, én is szoktam berakni képeket epic hülye csapattársakról (bár néha azért tényleg fárasztó olvasni a sok sírást). Elhiszem hogy vannak rosszabb szériák amik akár pár napig is tarthatnak. De abban nem hiszek, hogy hetekig, többszáz csatán át szopat a rendszer és azért nem jön össze az 50% wr.
De most is másokban keresed a hibát. Azt nézed hogy a 66 csatában amikor 2000 felett sebeztél voltak vereségek. Ahelyett hogy azt néznéd 66 csatában sebeztél 2000 felett és 123-ban alatta. Nem jönnek segíteni a csapattársak, ezt már megszokhattad volna ennyi játék után.Itt van az én előző 2 havi obj140 statom:
Nekem 2260 az átlagsebzésem vele mégis 50% alatti a wr nekem is. Mégsem sírok miatta, mert tudom, hogy ebben a wr-ben vastagon benne vagyok. Nem játszottam jól én sem a 140-nel mostanában. Az 55 csatából legalább 10-et fel tudok idézni fejből amikor simán lehozhattam volna, de buta voltam és elment rajtam a csata. Ha azok megvannak máris bőven 50% felett lenne a wr.
Nem azt írtam, hogy minden 2000 sebzés feletti csatát meg kéne nyerned, hanem hogy azzal ha 2000 felett sebzel akkor növeled a győzelmi esélyeid. Minél többet sebzel annál jobban növeled. Ha nagyon hülye társakat kapsz akkor 6-7 ezret kell sebezni ahhoz hogy lehozd.
De ez jól látszik a te csatáidon is:
2000 felett sebeztél 66 csatában, 38x győztél 28x nem győztél, ez 58% wr.
2000 alatt sebeztél 123 csatában, 50x győztél 73x nem győztél, ez 41% wr.
Ha pedig csak az 1000 sebzés alatti csatákat nézzük akkor: 46-ból 13x győztél 33x nem győztél, ez 28% wr.
Vagyis tisztán látszik, hogy ha 1000 alatt sebzel akkor drasztikusan csökkented a győzelmi esélyeid, míg ha 2000 felett akkor bőven 50% felett nyered a csatáid, de nem annyival hogy az ellensúlyozza az 1000 alattiakat.Replay analyzerben egyébként azokhoz a csatákhoz nincsenek adatok amelyikekből hamar kiléptél, jóval a csata vége előtt. Jellemzően ezek a legrosszabb csaták amikor max 1-2 lövésed van és rögtön kilőnek aztán mész a következő csatába.
Szóval továbbra is tartom, hogy lehet, hogy szopat néha a rendszer, de nem sebzel eleget az 50%-hoz jelenleg.
IS-7-tel többet sebeztél és a wr-ed is jó volt vele. Szerintem kár volt eladnod, azt jobban ki tudtad használni, pedig a 140 sokkal jobb tank, mint az IS-7. A német heavy ágat pedig a legrosszabbkor hagytad abba, pont az E75 lenne az a tank amivel neked jól menne szerintem.Összegezve: Megértem ha frusztrált vagy, de azt nem hiszem, hogy a rendszer tehet róla, hogy "napok, hetek óta szinte alig van pluszos wr arányú napom."
-
kchryss
veterán
Tudod jól, hogy ritkán foglakozom a stattal, de a napokban sokadszor olvasom nálad, hogy mindenkit hibáztatsz csak saját magadat nem. Múltkor beraktál egy képet egy unikumról aki véletlen 1 csatában nem sebzett, most meg azt írod "Miért kell unikum szinten játszanom és még az sem elég." Hozzászólásaid alapján olyan mint ha jól menne a játék csak a többiek elcseszik a csatáid miközben ha megnézed az előző 2 hónapban a teljesítményed sárga és azon belül is közelebb a piroshoz, mint a zöldhöz.
Az átlagsebzésnek pedig igenis köze van a wr-hez és ez nálad is jól látszik. Azokkal a tankokkal amikkel saját tierhez képest jól sebeztél mind 50% felett van a wr azokkal amikkel alatta sebeztél mind 50% alatt.
Előző 2 hónapban ezekkel a tankokkal mentél legtöbbször:Obj 140 pedig igenis sokat számít. Az 1500 hp amit átlagban sebzel vele az annyi mint az IS-3 azaz egy 8-as heavy életereje. A 140-nél nem lehet kifogásokat keresni, mivel 10-es tank így nem panaszkodhatsz hogy mindig +2 tier ellen mész, térképre sem paanszkodhatsz, mert a leguniverzálisabb med így minden map jó neki. Az 1500 sebzés nagyon kevés az egyik legjobb 10-es medtől átlagban.
De egyébként az STA2-vel sem megy jól magadhoz képest sem.Van replay analyzered. Gyűjtsd ki az összes olyan kört obj140-nel ahol 2000 alatt sebeztél és nézd vissza mind. És ne azt nézd hogy a többiek mit rontottak el hanem hogy te mit rontottál el, mert csak így fejlődhetsz.
-
h1mpi
félisten
Miért szerinted a sebzés mind1?
Ha Te beraksz 1500 HP-t és leszedsz 4000-et, akkor igenis sokat tettél azért, hogy nyerjetek. Ha meglövöd a saját hp-d, akkor nem voltál kárára a csapatnak. Ez alól csak az arty a kivétel, mert ott a bénítás miatt akár kevés dmg-el is lehozhatod a csatát, ha azokra a tankokra mész rá, akik kevés hp-val rendelkeznek vagy nehezen belőhetőek.
-
notika77
senior tag
Szerintem semmire, hiszen a küldetés lépcsőinek a teljesítését jelzik vele. A jutalmat pedig már megkaptad vagy a következő küldetés elérhetővé vált, amennyiben elég tokened összegyűlt hozzá.
(#143461) Viktoár: [link]
(#143475) kchryss:Augusztus vége
-
notika77
senior tag
Szerintem a T10-es BC-re gondolt, aminek az agyújával akarnak variálni (elvenni a 105mm-est).
ui.: Szerintem a BC nerf, majd a 9.20-ban jön.
ui.2: A 9.19.1 release note-jában sincs róla szó -
-
BÁ Nutrition
addikt
Megvolt az is.. top sebzesekkel csak benne vagyok a tízben
Hol tudom visszakeresni h mi ez a bonusz? Remelem akkor csak a kovetkezo 100 premiumjarganyos csatat lesi.. mert direkt grindeltem a t43at. Amigy meg mire megyek a plusz xpvel a prem jargannyal? Ott pont az szamit a legkevesebbet h mit kapsz ra. Max legenyseg huzasra lenne jo picit -
zodo
nagyúr
Visszatér a jó kedv. Hihetetlen hogy napokig mennyire bamba tud lenni az ember de többségében képes 1. osztályos körökre akár +2T -ben is. kép
(#141578) kchryss
Gratu!
(#141583) adamgreen
Az hogy jött ki ha a két csomag közt ~2.800ft a különbség.
Személyes tartalékot nem számoltam mert rogyásig van a padlás.Amúgy szerintem ma már nem rúg labdába ez a med, lassú és pontatlan.
(#141619) Balesz1899
Igen, kicsit többet kellett tenni a maxért.
Lehet itt is egy-két nap mikor többet kell ülni a gép előtt.Mondjuk jó lett volna beváltani a már megszerzett 26 db acél fókát.
Kíváncsian várom mikor és mire lehet majd beváltani.(#141637) inferno88
Szerintem mint mindig, eladási árát kreditben.
(#141641) szbalogh
Szép teljesítmény, gratu!
(#141643) Stanislav84
Mind jó, végig az ágon (mondjuk X-el még nincs sok csatám) de mindet szerettem pláne a 8-as Pershing-et.
(#141644) Tarill
Azokra amit a prémium shopban találsz mert csak ott tudod beváltani.
-
zodo
nagyúr
Megfejtettem az xvm-6.7.4.1 alatt a damage, assist, block, detection, stun kijelzősor helyének mozgatását.
Xvm/Default mappa beállítása alapján felülre a jobb oldali Playerpanel mellé kerül.Alábbiakat kell szerkeszteni:
\res_mods\configs\xvm\saját mappa\battleLabelsTemplates.xc =>
167.sorban "totalEfficiency" szekció =>
xvm default setup:
"totalEfficiency": {
"enabled": true,
"updateEvent": "PY(ON_TOTAL_EFFICIENCY), ON_PANEL_MODE_CHANGED",
"x": "{{pp.mode=0?5|{{py:math.sum({{pp.widthLeft}},50)}}}}",
"y": "{{pp.mode=0?65|35}}",
"width": "{{py:xvm.isStuns?350|260}}",
"height": 22,
"textFormat": { "size": 16 },Ahhoz hogy alulra a képen látható helyre kerüljön akkor erre kell átírni:
"totalEfficiency": {
"enabled": true,
"updateEvent": "PY(ON_TOTAL_EFFICIENCY), ON_PANEL_MODE_CHANGED",
"x": 240,
"y": -2,
"width": 300,
"height": 22,
"screenVAlign": "bottom",
"shadow": { "distance": 1, "angle": 90, "alpha": 80, "blur": 5, "strength": 3 },
"textFormat": { "color": "0xE3E3E3", "size": 16 }, -
törölt tag
Nem lehet konfigolni, nem jelzi a láncolt sebzést, felesleges kijelzés a modul sérülés amit ki sem lehet kapcsolni.
Ez biztos? Szerintem elég jól beállítgatható. Kattintgasd végig a füleket: nálam látszik, hogy az általam lőtt láncolás mennyi sebzést hoz, a modulsebzés pedig ki van kapcsolva, mert szerintem is felesleges.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
jano_77
nagyúr
Kapcsolj be egy olyan küldetést, ahol +2 tier kell ölnöd és rögtön meg fog változni ne aggódj!
(#140770) jozefgucci1: én biztosan panaszkodtam, mert nekem ez lenne a küldim - Obj.260 - és sajnos sosem dob be vagy ha igen, akkor esélyem nincs az egyetlen medet megölni.
(köszi a tegnapi segítséget
)
Abban tud vki segíteni - aki használ ASLAIN modpackot -, hogy az auto aim modnál melyik verziót kell bejelölni, hogy rendesen működjön? Van vagy 5 féle különböző sec-es időkkel, amik nem tudom mit jelentenek?! Mert jelenleg sajnos nagyon sokszor kell rányomni a tankra, hogy egyszer befogja végre az a szar.
Illetve ilyenkor már annyira benne vagyok a klikkelésben, hogy persze rányomok ismét és rögtön el is dobja. Szal egy rakás kaki az egész. Persze lehet, hogy csak én nem tudom a jó verziót kiválasztani, amivel működne rögtön elsőre - sajnos az angolom botrányosan nincs.
Köszönöm a segítséget előre is. -
jozefgucci1
addikt
Elhiszem ,de sajnos nem ez a tendencia . Korábban már írtam , hogy aki farmolni akar az inkámm keressen egy SH csapatot és ott szépen rövid csatákkal jön a pénz.Ez azt jelenti , hogy nyerő csata T6-ban prémiummal+prém tank +30K és itt ugye egy csata átlagban 4-5 perc .Fentebb T8-ban ez 70K+ bevétel és max 10 perc az átlag.
-
jozefgucci1
addikt
Volt itt olyan aki sírt emiatt ? Minden fórum televan azzal , hopgy nem lehet már pénzt farmolni rendesen , mert a T8 prémekkel folyamatosan T10-ben van az ember .Tegnap elég sokat toltam T9-ben és bár sokat nem nyertem ,de a sebzést azt adta rendesen . Ez a WZ111-4 iszonyat brutál azon a szinten.Sajna az ász nagyon magasan van és sokat követel a gunmark is
-
Necro Phil
csendes újonc
Rá se ránts, én a több kisebb, és egy nagyobb részben közel 4 éves kihagyással, az annak idején hozzá nem értő módon elb*****-fuserált- garázs menedzseléssel, amit talán mostanságra tudtam úgy-ahogy helyre hozni, meg csupa yolo technikának köszönhetően az abszolút noobtomatobot kategória vagyok, főleg a stathuszároknak. De ez nem gátol meg abban, hogy jókat szórakozzak, meg új tanulmányimat és stratégiai zsenimet legalább a hp-m +egynéhány sebzést/spotot/páncélfelfogást odategyek, olykor lehozzak egy meccset a sok halott noobozonak. Ez külön vicces mikor X-ben próbálkoznak írni h "w-t kell nyomni", aztán míg ő meghal/fullad valahol, én visszatartok/tolok egymagam is egy egész oldalt.
-
Necro Phil
csendes újonc
Sajnálatos módon még csak 1-2vel ezelőtti teszt szerveren próbáltam a nevem viselő tankot, de akkor le se tettem a szerver végéig
Az egy álom az a tank. Az valami fenomenális amit azzal alkotni lehet. Többedszerre - de nem utolsó alkalommal- jöttem rá vezetése közben, hogy én teljesen elrontottam az egész kezdetektől a dolgaimat, a német, pláne a heavy irány erőltetéssel. De az AX mindent jóvá tehet. Neki is estem azonnal az angol med ágnak, ami mondjuk, ha nem tudnám hogy mi vár a végén, meg a cromwell nem lenne hasonló állat, rég abba is hagytam volna
Szóval az én szerénytelen személyem véleménye, hogy inkább izzadj meg vele egy kicsit, de csapasd az AX-ig(már persze ha neked is annyira fekszenek a medek, anélkül nincs értelme
)
-
lacibacsi
addikt
Én nem nagyon szoktam sírni, de ha már feljött a téma...
Éppen ma néztem meg a Skorpion statisztikámat, mert már nagyon tele volt a hócipőm, hogy érzésre mindig alul vagyok a sorban. Nos, az érzéseim nem csaltak... Az utolsó ötven csatából kettőször (!!) voltam top tier! 11 alkalommal BT9, 37 alkalommal BT10 csata volt! Oké, a Skorpion pont az a TD, amivel BT10-ben is lehet alkotni, de azért egy kicsit kiegyensúlyozottabb MM néha igazán jól esne...
-
jr1994
addikt
Ja azért nem egyszerű vesztes csatában top3-ban lenni. Először próbálkoztam én is 140-nel meg T57-tel, de azokkal nem adta. Amúgy szerintem érdemes próbálkozni, van az a napi küldetés, azt is érdemes megcsinálni ha ráér az ember.
Viktoár: dehogy nincs
pl. ha olyan alacsonyan lövöd a láncánál, hogy nincs mögötte tank test, nem fogja sebezni.
-
Elcan
tag
Ugyanúgy manipulálva van itt is, mint randomban. 15:1-re mi is kikaptunk nem is egyszer. Vagy 15:3-ra. Amit megszereztél majd másnap szépen el is bukod, de a lényeg spammeld az aranyat!!!
Az meg, hogy randomban O-HO-val 4x egymás után 3:15, 3:15, 2:15, 5:15 legyen. hát bassza meg az anyját a WG az összes alkalmazottjával, segítőjével, CC-ral együtt. Pár éve még print screeneltük az ilyen csatákat, hogy "aztakurva" mert olyan ritka volt. Most meg? Más sincs, csak ez, vagy az ellenkezője, ami ugyanolyan fos. 2-300-ból van egy élvezetes nyerő vagy bukó? Régebben a jó, de bukó meccseknek is lehetett örülni. Most már semmi ilyen nincs. A lila statos "szétsebző" meccs nem egyenlő a jó, élvezetes csatával.
-
jano_77
nagyúr
-
kchryss
veterán
A sound.xc fájlod 61. sorában ez van:
// Sixth sense perk for Т-34-85 Rudy
// Перк Шестое чувство для Т-34-85 Rudy
"xvm_sixthSenseRudy": "xvm_sixthSenseRudy",Ebből én arra következtetek, hogy lehet csak annak ugat a Rudy-ja akinek van xvm-je és engedélyezve van az xvm hang.
sound.xc"sounds": {
"enabled": truePróbáld ki, hogy modok nélkül is ugat-e.
(#139373) @dokee78:
Van.
Replay analyzer (katt) -
SoulReaver
veterán
Szerintem is egy gané az összes arty. GYorsan tölt, gyorsan szűkül... Pont most volt egy "pisztoly párbaj" m40/44 vs leopard1... gondolhatod ki halt meg...
Elég csak rád fordítani a csövét és véged. Tudom, hogy sokan védik az arty-kat, de én nem értem őket sem... Velük nem történnek ilyenek gondolom... Őket elkerülik az arty-k.... Vagy csak simán szembe köpik magukat, csak, hogy vitát és ellentéteket gerjesszenek...
-
Stanislav84
tag
A különbség a használatban és felszerelésben van. Nagy lövegnél kell a célzásgyorsító, míg a kicsinél felesleges és lehet helyette venti. Kicsi átütése jobb, cserébe viszont nagyon keveseket sebzel és hát tier8-9-ben kiábrándító tud lenni.
De mindkét ágyúval lehet jókat és elég szituációfüggő... Kis ágyúval inkább snipe-olsz messziről, a naggyal meg közelebb kell menni és amolyan kilesek durrantok egyet és visszabújok fedezékbe.
Valahogy érdekes módon mostanában a nagy ágyúval jobb meccseim vannak (főleg a sok light tank miatt), de nem nagyon van különbség a kettő között, maximum játékstílus más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Total Commander
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest