- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
BloodRay #163477 üzenetére
Egy hülye kérdés: nem törölted véletlenül a hangfile-okat?
(#163474) Flash Gordon: köszönöm az összehasonlító oldal linkjét.
Természetesen nem arra kellene, hogy vissza térjek pedózni tier5-be, mert ha erre vágyom, akkor ott van még mindig a garázsomban a jó öreg T67, amire a 3. GM úgy is vár egy ideje és akkor azzal megyek. Csak amiatt kérdeztem, hogy ha mégis mondjuk begurítanám, akkor azért pár kört biztos szaladnék vele, hogy kipróbáljam és azért totál használhatatlant azért nem vennék meg. Még akkor sem ha a gyűjteményben elfér, mert garázs helyem is van dögivel, mondjuk ezt is azzal adják.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
BloodRay #48354 üzenetére
Jövő héten délutános leszek ha gondolhatod mehetnénk majd együtt pár csatát, nekem sem ártana gyűjtögetni xp-t meg pénzt. Bár 10-es gépem nincs de 9-esből akad pár a garázsban amivel tudnék csatlakozni (M46 Patton, T-54, Jagdtiger).
Sermi néven emgtalálsz ha gondolod vegyél fel listára. -
Simulacrum
senior tag
válasz
BloodRay #48331 üzenetére
Eddig hasonló az élmény. Még csak pár csatát mentem, de szedett már ki arty 1400 sebzéssel, a következőben 1500-at adott egy FV. Nagyon más ez már. Egyértelműen nagyon hátul kell vele maradni, csak én így utálok játszani. T9-ben még nincs ennyi brutálisat sebző aranyember, vagyis jóval ritkábban és kevesebb számban.
Megyek vele 50-100 csatát és ha továbbra is ugyanez marad az élmény, akkor mennek vissza az emberek az E-50-be. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Hasonló helyzetben vagyok én is pár tankkal.
Nálam nagy mumus volt az IS-7. Pedig vártam hogy meglegyen de annyira rosszul ment vele a játék hogy valami katasztrófa. El is adtam úgy 40 csata után. Egyszerűen nem éreztem rá.
De így vagyok a 9-es Pattonnal is pedig az jó gép csak nekem nem fekszik. Illetve most visszavettem a KT-t mert még régen megvolt de bénáztam vele. Ezzel a tankkal viszont el vagyok átkozva szerintem.Most már sokkal jobban tudok játszani mint anno mikor először megvolt (persze most se vagyok jó ez tény) és még így se megy. Igaz itt hozzá kell tennem hogy még nem fullos a gép és a legénységem is elég tré szóval ez még lesz majd jobb. Alapvetően tetszik is a KT csak még haverkodnom kell vele. Már csak azért is fura ez utóbbi mert van régóta Löwém amivel ugye sokan egyből prémium noobznak és azzal stabilan van 54% wr meg egész tűrhetően megy. Csak ne lenne olyan dög lassú.
-
Pete55555
addikt
válasz
Pedig azzal lehet. Ha jól használod, heavy tankot megszégyenítő páncélja van, sebezni lehet vele, ezt úgy látom te is tudod. Bekapott lehetséges sebzés meg általában 3-4000 felett, na ez a nem mindegy. Ilyet a batchat, meg a leo1 nem tud (konstans)
Ja, és sebessége is jó. -
GrooveHero
addikt
válasz
BloodRay #21159 üzenetére
Semmit, pojén az egész
Csak valaki rátette az ISU-152/Obj. 704 BL-10-es ágyúját a KV-5 107-esére. Én is szórakoztam ilyesmivel, nem tetszett a type-59 ágyúja, ezért rátettem a t-54-ét. A dolog pikantériája, hogy az ágyhoz a lövegpajzs is hozzá tartozik, szóval viszi magával azt is. -
jano_77
nagyúr
válasz
BloodRay #9071 üzenetére
Tényleg nem tűnik rossznak....nekem még sokáig nem lesz, de több videót is néztem már róla és nagyon durvának tűnik a "kicsike"!
-
Black_Sheep
tag
válasz
BloodRay #9066 üzenetére
Ha TX-es TD-t szeretnél grindelni, akkor szerintem próbáld ki a franciát. Táras, 3 lövést ereszt el 6 másodpec körül, amivel a legtöbb tankot kivégezheted. Pattogós a frontja, gyors, és jól fordul. Szakaszban 3 ilyen géppel bárhol át lehet törni (nem véletlen, hogy CW-n is ez a preferált TD).
-
Plasticbomb
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged