- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
SoulReaver
veterán
Teljesen egyetértek. A vesztes csapatban legalább a top3 -at teljes xp-vel és kredittel kellene jutalmazni, ha már a csapat többi tagja egy paradicsom volt.
Ebből nem lenne háránya a wg nek.
Sajnos őket csak az érdekli, hogy fizessen mindenki, aki akarja a plusz dolgokat...
Amúgy ez pont egy olyan kör volt, amiben nem görcsöltem rá, hogy nyerjen a csapat...
Csak haladtak az események, én meg jóléreztem magam... -
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Ha elengeditek a győzelmet, akkor nem olyan gáz ez az egész...
Mindig van egy hajó, ami megtetszik és arra megyek rá. Megteszek mindent a csatában, a többit lekaka....
Itt is, mint a wot-ban, nem szabad előre menni és kész. Chat kikapcsolva, am. is jövő Januárig banon vagyok, szóval nem érdekel mit írnak...
-
-
-
-
Ebben is mínuszos egy szar kör T8 és fölötte, de semmi idő alatt meg lehet szedni magad. A mostani accomon előfordult, hogy 250000 kreditem volt, de eladás nélkül tornáztam fel kb. 200 millióra - nem tudom pontosan, mert közben költöttem is, de ha azóta nem költök, kb. ott lennék.
Egyébként de, menedzselési probléma. Nem szabad az elején több ágat húzni, a T5-6-7 hajókat eladni, mert prémhajó nélkül ott tudsz pénzt keresni.
-
-
Kolbi_30
őstag
Micsoda magas kovetelmények..2 nap volt T9et elerni full szuz accountal.
Ha elso perctol flotta tag lettem volna akkor hamarabb...a kedvezmenyek miatt.
Tul konnyu mindent elerni, ezert van az hogy a jatekosok zome nem tud jatszani...mert pikk pakk T10 de azt sem tudja mirol szol/vagy mit kell csinalni a jatekban.. -
frame>24
addikt
...meg valljuk be, az 15 x top 3 jóval fölé lett becsülve, ma pl. eddig 2/7 alkalommal jött össze, (nem voltak szar csaták, de volt sok 4-5. hely), szóval mondjuk 15*3,5= 52,5...csata akár, az már akár 9h pure gaming, (de ezt CSAK az első 2 feladat UTÁN), szóval...
most mégis mit lehet minderre mondani?!
-
-
dd-ként 6km-es hydroval simán tudsz cap-elni. füstöt elnyomod, és kvázi bármelyik dd-t ki tudod tolni cap-ből így.
4-ről meg látod a torpedókat, szóval az ellen is immunis vagy két percig.
BB-vel meg ha hydro közben torpedót kapsz, akkor valamit nagyon benézel.
Rakj kapitányra passzív szonár skillt, az kitolja a hydro torpedó észlelését is 25%-al (5km-re). Az már elég kell legyen az európai torpedók kikerülésére is.
Ez a fos játék amúgy pont az ilyen helyzetek ki/elkerüléséről (is) szól. -
Német BB hyrdo 6km-re lát el, torpedókat 4ről spotolja.
DD hydro 5km-re lát el, torpedókat 3-ról spotolja, kivéve a z52, azon BB hydro van.
z52-nek pont az az értelme, hogy 6.1 a spotja, 6ról meg hydrózik.
Igaz minden másra használhatatlan kb.
Szerk:
Champagne az mi a rák?Francia bb az oké, de... valami új prémium?
-
-
-
-
-
-
-
LK
addikt
Bismarckot ne add el, hanem töröld ki a picsába a játékot. A hajó nem tehet róla.
Nem értem, hogy miért nem fogja fel ésszel a wg, hogyha egymás után kedvezőtlen MM-el és RNG-vel sújtja a játékost egymás utáni csatákban az szar? Miért nem váltogatja, hogy ne tépje ki az ember a haját idegességében? Egyszerűen a frusztrációt növelik ezzel. Egyik nap bármit teszel, szétnyered magad, másik nap meg ha végig Top 3 vagy, sem győzöl egyszer sem.
Wotot feltettem nemrég, és ott a magasabb tier tankokat meg sem tudod karcolni. Itt legalább HE-vel torpedóval össze tudsz kaparni néhány K sebzést. -
-
-
tbw
aktív tag
-
Git gud. A Leninnél brutálisabb T8 BB nincs, ha a nyers erejét nézzük. Szórakoztatóbb van nem is egy, erősebb nem nagyon.
Tegnap két Vladit dev strike-oltam vele, egy Kagerot HE-vel, és az ágyúk azon a hajón valami totál elborultak, oké, a lőtáv szar, de maga a hull annyira tanky, hogy 10-ben sincs a hajóval gond.
A harmadik ágyú pozíciója a legjobb, amit kívánni lehet, ha kicsit is szögelsz, az is tud lőni, és oldalt váltani az Izumoval pl ellentétben pillanatok kérdése, hisz előre fordul át, nem hátrafelé. -
-
-
-
Gondolod majd... aha
Nem véletlenül tervezték meg a tall boyt a tirpitz ellen... mert a hagyományos bombák nem tettek kárt benne. Erre dobtak rá egy 5.5 tonnás bunker-killert. (illetve hármat)
A játékban meg nagy eséllyel one-shotoltál egy akrámilyen német bb-t AP bombával a rework előtt.
De most is még mindig a németet a legkönnyebb kipecázni.
Holott az angolok sem véletlenül küldték rá a flottájuk felét a bismarck-ra -
-
olivera88
veterán
Láttuk, persze. Alig várom már.
Flambass ma kiakadt a Petropavlovsk miatt. [link]
Stalingrad tud még ilyet amúgy.
A Petro több szempontból jobb mint a Stalin jelenleg, ami azért is vicces mert a Stalingrad (Project 82) egy korábbi változata volt, és nem az lett nyerő verzió ami megépült volna.BMW001 Egy sima cirkálóval nyilván kb lehetetlen, de egy nagy cirkáló mint az Alaska elvileg képes lett volna a rá valóságban. A Navweaps oldalán alapján az Alaska 305 mm es ágyúja 9144 méteren képes volt átütni 463 mm páncélt.
-
törölt tag
"- fog remover (a messzeségbe elnézve kicsit párás a horizont, ez leszedi ezt és tiszta a kép végig...én jobban szeretem így...)"
Pedig pl pont hiányzik a játékból egy rendes időjárási rendszer. A ciklon csak egy vicc, nem dinamikus, csak fix távolságokra csökkenti a látótávolságot. Érdekes, hogy a vér egyszerű grafikájó Atlantic Fleet-ben milyen jól meg tudták oldani a fejlesztők. A WoWs-ban túl egyszerű az időjárás, illetve kb nincs is. Ahogy nem lenne hülyeség ha lennének pl éjszakai, vagy szürkületi csaták is.
Viszont ma megtudtam egy csatahajós "csapattárstól", hogy nekem, mint cirkálósnak, kell az ellen tennem ha torpedókat indítottak felé. Az ő dolga továbbra is egyenes vonalban és változatlan sebességgel haladni.
-
redzsi
senior tag
Bár hely hányában nemigen tudtak 2 salvónál többet vinni, de amikor torpszőnyeget látsz az mondhatni történelemhű.
A japán taktika része volt ha nem is végtelen számú, de rengeteg (akár több száz) nagy hatótávú topredó indítása. Nyílván ez engem sem nyugtat mikor négyzetrácsot alkotva jönnek a halak.
-
Razermazer
őstag
Korrekt ez meg a másik fele igen, én is nézem hogy szépen átmegy rajta mintha szellem lenne(inkább overpen mint találat meg ricochet). Ha citeadella vonalra lövök akkor sem adja be rng jesus. Tegnap az volt a legjobb, amikor két hajó rammingolta egymást egy saját csapattárs egy ellent bő két három méterre egymástól detonáltak(nem csókoltak egymásba még véletlenül sem) kicsit hamarabb számolta ki a képlet az eredményt így gondolta
.
A szerverhibákat nem győzőm jelenteni, tök jól kivág csata kezdetekor, de van hogy közben is, talán nyernék de így mire visszamegyek már biztos kilőttek. -
Razermazer
őstag
Aha értem akkor ha ez a válasz, engedjétek az 5-ös, 4-es szakaszokat, hogy legyen remény a győzelemre. A maradék az eljátszogathat random ezek tényleg idióták
.
A hármas bűvös szám is úgy van kitalálva, hogy éppen ne legyen meg még az esély sem. A hármas számnál nagyon pronak kell lenni, időnként vagyis inkább állandóan az se mindig elég. Nem nem itt nem azokra gondolok akik ebből élnek, youtube masterek, azok odanövesztették a seggüket a gép elé, egészségükre. Hanem azokra akik casual gamerek, meghatározott időpontban szeretnének kicsit kikapcsolódni, arra itt egyre kevesebb az esély. -
-
Razermazer
őstag
aha ahogy gondoltam, de nem voltam benne biztos okés.
Alakul ez a belfast:
A rohadt pensacola csak betalált, de azért leégettem belőle egy kicsit, aztán pont váltottam volna ap-ra mikor elkapott.
Tirpitz-t leégettem de a rohadék elmenekült, nem számított mert csapattársak elintézték, a nagyja nekem jutott. 4 km-re jött közel hozzám és nem látott a füstben ha közelebb jön baj van. Torkolattűz alapján is belőhetett volna, igaz hogy én a füstben is mozgok előre, hátra állandóan pont ezért.
Atagot meg kiciteztemkellett neki közel jönni azt hitte kifogytam a hydroból meg sonarból, tévedett. Már Csak premium acc kellene mert a felszerelés alapból 90k kredito és ha nem megyek 100-at vagy felette akkor gáz hát igyekezni kell.
-
Razermazer
őstag
Ez az srácok ne költsetek már erre a
-ra simán megszerzitek a hajókat meg zászlókat (jó kivétel prém hajók)
nem éppen kezdők vagytok jól játszotok. Kampányban is összeszeditek azt a sok zászlót, free xp-t, credit-et, camot mondjuk még nem láttam, ennyi. Fizettünk már nekik eleget itt hajókért, dublonokért, prém napokért.
Ezek ebből a karácsonyi akciókból a sessel szigeteken nyaralnak fél évig
Akinek mázlija volt grat, főleg róka úr, fél évig prém napja(prém hajója) van azt a gazember mindenit.
Ez úgy lett volna korrekt, hogy a csomagok tartalmát mindenki megkapja ami benne van,(1 hajó dublon zászló camo dublonnal úgysem szálltak el nagyon) nem egy két dolgot kiválasztva véletlenül(úgyis csak szart dob a nagy többségnek).
Nem lett volna anyagi romlás a WG-nek, ahogy elérhető lett a graf spee szinte csak azzal találkozom nap mint nap, legalább 1-2 darabbal (a stock is 5k). Nem kellett hozzá karácsonyi dobozka meg télapu, viszik anélkül is.
Még jó hogy nekem elfogyott az erre szánt összeg, más helyre került ahol jobb helye van.
De rátok bízom ahogy érzitek rng nagy úr lehet kisérteni. -
-
-
Razermazer
őstag
Hát igen és a röhej ebben, hogy a saját dd-k nem azokat hajkurásszák a ca-k sem, azt veszem észre, hogy nekem mint bb kell ezekkel foglalkozni, mikor nem ez a dolgom, viszont ha nem akarok megdögleni kénytelen vagyok hajkurászni őket. Hát ugye a support az sehol ca képében fordul vissza mind. Ugyanez vica versa ha ca val megyek a bb-k mind kifordulnak ellen bb-től, nekem nem az a dolgom, hogy azokat üssem(majd a végén ha marad) hanem a dd-t és ca-t.
Tegnap a 27(27-ből 12-t nyertem iszonyat csapatok miatt, a gond mindig az hogy ledarálják a másik oldalt és kész, az az oldal ahol vagyok, az meg csak cammog és kb 2-bb tartja fel a társaságot, úgy nagyjából mindenki mellélő. Néha én fejezem be egy teljes salvóval mert már nem bírom. Aztán csak hallom, hogy you are a last hope 10perc még hátravan a meccsből és két hajót sikerült a 12-ből kilőni ellen csapatnál hát mind jön rám. Egyet kettőt elviszek aztán szarrá lőnek) meccsből volt 5 amiben baromi jó kis teamwork volt, nem is kerestem szart sem, de élmény volt a játék, és tök rendes emberekkel (magyarok is voltak) találkoztam. A maradékban elküldtek messzire délre mit akarván én a 48%-al. Mikor veszítek ömlik a pénz, mint solo vagy dual warrior, ha hozzám csapódik egy két értelmes lény, ilyenkor megköszönöm az asszisztenciát és a közös jó munkát neki, aztán megnézem a teamünk haláltusáját.Franciáknál szerintem a ca-k lesznek meg a bb-k behozva( Jean Bart, Richelieu, Dunkerque ez mind dunkerque osztály, de erősen módosítottak már a másodlagosokon, méretét növelték a hajónak az első Dunkerque osztályhoz képest stb az első két torony quad lövegekkel maradt franciáknál csak ilyen csatahajó volt, rájöttek hogy a létfontosságú részeket kell védeni vagyis torony és tűzvezetés, de Daa-Raa már ezt leírta. Azért egy divizióban nem szeretnék összetalálkozni velük, ha valaki tud bánni az ilyen hajókkal akkor borzalmas pusztítást végezhetnének.) ausztráloknál esélyes a dd ág.
"Szóval valóban van gond a balansszal, de nem a hydro meg a radar a fő probléma szerintem..."
Egyértelmű!!!!! -
-
-
-
törölt tag
A B hull-lal jönnek a jobb lőszerek. [link] Tehát addig mindenképpen el kel jutni. Ez van egyébként a NM-nál is. B hull után vannak ott is a jobb lőszerek. Alapból az is 13,6 km lőtávval bír, de minden hülyeséggel fel lehet tornászni 17,2-re. A Spotterrel pedig 20,2-re (az is a B hull-lal jön), igaz csak rövid időre.
CBT óta azért rengeteg dolog változott.
T6-ról T7-re jutni meg minden vonalon lassú és sok XP-t igényel. Az Omaha meg ha éppen nem is papírból van, de maximum karton. A jól páncélozott cirkálók T7-nél kezdődnek.
-
törölt tag
Ha lenne jelenleg T5 hajóm, akkor mennék (hosszú történet).
Egyébként a Fuso-val majd csak óvatosan. Az oldalad nagyon ne mutasd majd. Az amerikai csatahajók, mint pl a NY és NM 10-14 km-ről igencsak könnyedén citadellát lőnek rajta ilyenkor. A fedélzeti páncélja elég gyenge, az amerikai ágyúk pedig magas röppályával tüzelnek, ebből a távolságból pedig ha találnak, akkor az a fedélzetet fogja érni. A Fuso meg ezt nem tolerálja. A Kongo sokkal jobban viseli az ilyen találatokat.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest