- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sutyerák007
senior tag
-
-
-
malystryx
senior tag
válasz
ricinus13 #20808 üzenetére
Húú T7? Nekem már a T6 is az álom kategória, sajna nem sok időm van játszani, ha egyáltalán le tudok ülni, hétvégente, 4-5 csatákból nem váltok világot, de köszi szépen a választ. Most a német T4-es cirkálóval bohóckodok, a T5-nél kíváncsi leszek én arra a nagy lőtávra..
-
olivera88
veterán
válasz
ricinus13 #20713 üzenetére
Ehh tudom mostmár.
Igen magától. De van mikor megzavarodik, pl mikor két hajó van közel egymáshoz, rácélzok arra ami kicsit távolabb van és kurvára nem oda megy a lövés, hanem két hajó között valahol, jóval távolabb mint ahova céloztam. Elég bosszantó, nem egy lövésem ment már el így.
-
-
olivera88
veterán
válasz
ricinus13 #20673 üzenetére
Én elkezdtem de csak lassan komotósan haladok vele, T6 nál járok jelenleg. Tetszett az 5 ös is meg 6 is, a 7 estől kissé félek de ha már azt mondod h jó akkor megnyugodtam.
Most inkább az USA cikáló ágat tolom, most lett meg a New Orleans. Pensát átszenvedtem végre, ez már jobban tetszik valamennyivel. -
redzsi
senior tag
válasz
ricinus13 #20627 üzenetére
Jammin411 által láthattuk a Yamás csatád.
(#20630) Razermazer persze hogy tetszik a su, és nem csoda hogy akkora a felépítmánye: 130 mm/50 B13 löveg van benne, ami az Ognevoyon is van, és a ennek egy változatát építették a Tashkentbe is.
Egyébként a wot sem tesz jót az idegrendszernek, abba is hagytam kb 2 éve. Pár csatára elővettem, de szerencsére nem szívott be újra. -
Razermazer
őstag
válasz
ricinus13 #20627 üzenetére
Baromira nem vesztettél semmit
tegnap én voltam a hülye megint, hogy nem nyertem meg a játékot és nem haltam meg. Mind a három csatában egyáltalán nem foglaltak semmit a csapattársak, én meg a nagy dög frigyessel mint dd eledel megyek persze senki nem követ. Az utolsó olyan szoros volt, hogy az ellenfél csak 1 pont híján nyert pedig sima ügy lett volna, ha hajlandóak csinálni is valamit, nem csak hajókáznak hátul.
Úgyhogy tegnap be is fejeztem arra a napra mondom köszi elég. Nem találnak el semmit bezzeg az ellenfél az írt, az a röhej hogy én sem, de sejtem miért, nem elég ez a gép ehhez, lagolok mint állat 17fps-el, nem elég ez, ellövöm a kókuszt mire odaér az ellen már nem ott van(viszont ha megvan 20-30 között akkor okés). Tegnap mondjuk a wot szerverek lehaltak a nagy 9,18-as frissítés szinte tudtam, este már elérhetetlenek voltak. Pedig vannak benne jó dolgok reszelni kell rajta. -
-
törölt tag
válasz
ricinus13 #16673 üzenetére
Valamit kezdhetnének az erőforráskezeléssel, mert a 0.5.15.1-ben nagyon durván elszállt a memóriahasználat nagyjából a semmire. Kb 1,5x annyi RAM-ot zabál, mint a 0.5.15. Ennek köszönhetően nálam feszt reszeli a vinyót. Az, hogy a CPU magokat is csak ímmel-ámmal kezeli a motor már meg sem lep.
-
-
válasz
ricinus13 #16673 üzenetére
Added new music tracks, including tracks inspired by the Russian folklore - hát ezért vissza fogom kapcsolni a zenét
We also optimized the CPU load when rendering changes in ship appearance if you take damage in battle, reducing the amount of "micro freezes". This'll make the most difference on low-performance computer configurations. - Ez örvendetes.
Fixed a long-standing bug where damage from fires and flooding would do one extra "tick" of damage. Now, the damage stops immediately after you activate the "Repair Party" consumable. - ez nagyon régi bug tényleg... jó, hogy megszűnik.. már csak a consumable lag szűnne meg..
-
-
-
sith7
félisten
válasz
ricinus13 #16500 üzenetére
Elolvastam ismét, a Tirpitz - nek szokott többször lőni, Bismarcknak nem, a tier 9 -esnek meg Yamato -val lőtte ... ez utóbbi annyira nem is érdekel, hanem a Tirpitz, mert azzal sokat találkozom
Nekem is van, és volt, hogy amikor eltaláltak, akkor kiírta "Heavy Damage", és brutálisan lement a hp, abból gondolom, akkor kaptam citadellát
szerk.:
hajótest és a fedélzet közötti vonalra lőj,
én még a vízvonalnál tartok ... -
-
-
-
válasz
ricinus13 #16285 üzenetére
Csak az eddigi free XP income átlagom, az eddigi összes bőnusz figyelembevételével...
De úgy is az alap xp 5%-val lesz számolva...(bár most jututt eszembe, hogy az eddigi összes meccsem átlag XP-jjáből is meglenne...
Csak arra megy az egész, hogy mennyit kéne a Missoriért menni ...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
ricinus13 #15971 üzenetére
Nem az erejükkel van gond, buffolhatják az AP-jüket amíg akarják (máris túlbuffolták), attól nem lesz kevésbé tré az egész.. és eleinte nekem is tetszett a koncepció, csak épp bizonyos helyzetekben irreálisan erősek, máskor pedig használhatatlanok lettek.. egy jó játékos jól tud velük játszani, egy kevésbé jó meg eret vág. Jó ötletnek tűnt, nem lett az szerintem.
Vele értek egyet ebben.
Meg az egész policy... 2 HE képes RN cirka rögtön az ág megjelenésekor... gyomorforgató komolyan.12.30 körül amit mond az annyira igaz hogy felröhögtem rajta. Egy olyan ág ami núboknak kedvezőtlen, de a jó eredmények eléréséhez núboknak kell lennie az ellenfélnél.
-
olivera88
veterán
-
-
Dewri
aktív tag
válasz
ricinus13 #15902 üzenetére
Köszi. Bár nyilván nem most kezdtem, hanem már a CBT-n, tisztában vagyok a leírtakkal, videókat is szoktam nézni, néha live-ot is. Az elmélet szép dolog, de aztán jön a gyakorlat, ahol nem úgy jön az ellenfél ahogy szeretném, nem az jön ami kellene és főleg nem annyi jön amennyivel el is bír a hajó. Többnyire minimum 2 ellenfél kezd el tüzelni amint észrevesznek és akkor én még nem is lőttem. Pedig a szélén megyek, nem be középre, dd felspotol, 2 csatahajó messziről lő, további 2 cirkáló is, foroghatok ahogy akarok, ha szerencsém van visszajutok az alapvonalon túlra negyed hp maradékkal...
Mai Mogami kör a jó példa erre, elindultam csak simán a közeli pontra, mielőtt odaértem volna kaptam a spotot, rögtön 2 távoli csatahajó elkezdett szórni, elfordultam, fordulás közben előbukkant 8 km-en egy cirkáló is, innentől menekülés 3as tűz alatt, visszalövésből találat nulla, sikerült visszarohanni ahonnan jöttem, majd elindultam a másik oldalra harmad hp-val. Mire odaértem, már ott volt 2 fullos ellenséges cirkáló, spot, ők és egy közeledő csatahajó, hármas tűz ismét és végig csak hátul voltam, nem támadtam, nem mentem be... Csapatom fele eközben elfogyott, közelemben senki. Itt már bement vagy 5 találat nevetséges sebzésekkel, mire elsüllyedtem... Átlag cirkálós kör, semmi extra...
Csatahajóval is ugyanez a helyzet, mert a dd MINDIG ott jön, ahol megyek, MINDEN körben, mindegy merre megyek, és senki nem szedi ki, nekem kell áttölteni a HE-t és szenvedni vele, miközben kapom az ívet mindentől. Pedig nem egyedül indulok el, csak az ellenfél felbukkanásakor mindenki otthagy a picsába, mert úgy kell azt, erről szól a játék... Lényegében csapatmunka nélkül nemigen tudok mással menni, csak BB-vel, hogy legalább sebezzek is valamennyit. Mai német T10 BB kör a teszten, jött a ciklon, bementem pontra, odaérve 2 fél hp-s cirkáló, közelharc 4-5 km-n belül, mialatt jött egy harmad hp-s cirkáló is harmadiknak... Apró fos szigetek mindenhol, manőverezz és lőjj 3 irányba egyszerre csatahajóval, persze... Csapat sehol... Fennakadtam egy kiugró darab sziklán, pont nem fért el az orra fordulásnál, de így is kiszedtem mind a 3 cirkálót, mielőtt leégtem, miközben egyszer kaptam bombázóktól is bombát, csak hogy jobban égjek... Eddigre maradt egy T9 japán csatahajó, meg egy hordozó nálunk, szemben egy Montana és egy Bismarck, meg egy hordozó. A Montana szétcsapta az Izumot, a hordozónak csak bombázói voltak, ami semmit nem ér, lejárt az idő mielőtt szétlőtték volna, de így is bukta... Ezért játszom csatahajóval, mert szar csapattal és túlerő ellen is ér valamit. Ebben a helyzetben a cirkálóval semmire nem mentem volna, nemhogy 3 killem legyen... Tegnap Bismarck-al adtam egy citadelt egy Yamatonak 8 km-n belülről...
Szakaszozni kellene, de sose ér rá senki, nem is értem, a régi tengerészeknek is volt gyerekük és családjuk, mégis kimentek harcolni...
-
Dewri
aktív tag
válasz
ricinus13 #15895 üzenetére
Nem mentem rá még komolyabban cirkálóra. Az Omaha van meg amcsi vonalon, meg a Kuma a japánoknál. De nemigen megyek velük... Még az elején rombolóval is jobban ment mint ezekkel, mert azok legalább gyorsak, ott tényleg megy a cikázás egy darabig...
Most hogy megy a tesztszerver, megnéztem a nyolcas angolt, azon van torpedó is, de simán kiszedtek azzal is, ráadásul nagyon gyenge, talán 152 mm ágyúja van nyolcas szinten?? A St. Louis már hármason hozza ezt és ott még ér is valamit... Meg ugye az említett Mogamis kör. Persze nincsenek illúzióim, nyolcassal amúgy sincs értelme bemenni a +2 tier miatt általában...
A csatahajók jobban bejönnek, van 3 vonal, szóval elvagyok velük.
-
-
-
-
-
válasz
ricinus13 #15672 üzenetére
Pont ma volt olyan, hogy A tier 6-os RN CL volt nálam, mikor egy baráti mahan befüstölt előttem... Mikorra odaértem már eltelt egy kevés idő, és én is puffoltam egyet, és akkor vettem észre, hogy én nagyobb átmérőt puffoltam, mint ő... Szóval mondhatni az az érték már egy hajónkénti változó... Kapitányonkéntivé tenni nem lenne nagy dolog...
Two is better...
Nemkéne.. már alapból is megesik, hogy egy katapultos szedi le a szakaszok felét...Firey takeoff
KéneHEAP Najó.. Keen intuition egyre jobb lesz
Majd meglátjuk mi érkezik...
(#15678) olivera88 R1-gyel egyből a magastierből lesz/volt kezdhető a szezon!
-
ricinus13
senior tag
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest