Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    válasz Dewri #16948 üzenetére

    Hát igen és a röhej ebben, hogy a saját dd-k nem azokat hajkurásszák a ca-k sem, azt veszem észre, hogy nekem mint bb kell ezekkel foglalkozni, mikor nem ez a dolgom, viszont ha nem akarok megdögleni kénytelen vagyok hajkurászni őket. Hát ugye a support az sehol ca képében fordul vissza mind. Ugyanez vica versa ha ca val megyek a bb-k mind kifordulnak ellen bb-től, nekem nem az a dolgom, hogy azokat üssem(majd a végén ha marad) hanem a dd-t és ca-t.
    Tegnap a 27(27-ből 12-t nyertem iszonyat csapatok miatt, a gond mindig az hogy ledarálják a másik oldalt és kész, az az oldal ahol vagyok, az meg csak cammog és kb 2-bb tartja fel a társaságot, úgy nagyjából mindenki mellélő. Néha én fejezem be egy teljes salvóval mert már nem bírom. Aztán csak hallom, hogy you are a last hope 10perc még hátravan a meccsből és két hajót sikerült a 12-ből kilőni ellen csapatnál hát mind jön rám. Egyet kettőt elviszek aztán szarrá lőnek) meccsből volt 5 amiben baromi jó kis teamwork volt, nem is kerestem szart sem, de élmény volt a játék, és tök rendes emberekkel (magyarok is voltak) találkoztam. A maradékban elküldtek messzire délre mit akarván én a 48%-al. Mikor veszítek ömlik a pénz, mint solo vagy dual warrior, ha hozzám csapódik egy két értelmes lény, ilyenkor megköszönöm az asszisztenciát és a közös jó munkát neki, aztán megnézem a teamünk haláltusáját.

    Franciáknál szerintem a ca-k lesznek meg a bb-k behozva( Jean Bart, Richelieu, Dunkerque ez mind dunkerque osztály, de erősen módosítottak már a másodlagosokon, méretét növelték a hajónak az első Dunkerque osztályhoz képest stb az első két torony quad lövegekkel maradt franciáknál csak ilyen csatahajó volt, rájöttek hogy a létfontosságú részeket kell védeni vagyis torony és tűzvezetés, de Daa-Raa már ezt leírta. Azért egy divizióban nem szeretnék összetalálkozni velük, ha valaki tud bánni az ilyen hajókkal akkor borzalmas pusztítást végezhetnének.) ausztráloknál esélyes a dd ág.

    "Szóval valóban van gond a balansszal, de nem a hydro meg a radar a fő probléma szerintem..."
    Egyértelmű!!!!!

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák