Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
válasz
olivera88
üzenetére
Ezért nem beszélek más nevében. Az, hogy neked mivel van több átlagsebzésed meg pont nem mérvadó.
A Missouri-t meg hagyjad már. Az Iowa-val 46k az átlagsebzésed az FDG-vel meg 62k. Az a mérvadó nem a radaros, OP, prémium BB.
Tavaszinak detto. Lehet utálni még is egy tank. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Lehet uninstall lesz, mert nekem ez a stratégia meg taktikai játékok nem az erősségeim.
+ egyedül meg unalmas is. 
-
-
sith7
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
köszi

-
sith7
félisten
válasz
Razermazer
üzenetére
Hát manőverezni ezzel is esélytelen

Láttam, hogy jön egy torpedóvető raj, full gáz, kanyar jobbra, vadászgépek fel, CTRL + katt a repülőkre, de hiába... az összes torpedót bekaptam

-
Razermazer
őstag
Szerintem igen, az Iowa-val beállsz egy irányba és csorogsz előre ha nincs cv juhé, azzal manőverezni stockként esélytelen, ha forró szituációba kerülsz ugye vagy fordulsz akkor instant kikötő teliraknak citadellával( majd most lesz citadella süllyesztés, mondta long ráfér) ha nem fordulsz akkor tolatás de örökkévalóság mire megáll és elkezd tolatni. Nem mondom voltak vele szép köreim(csak az első két tornyot használtam mindig hogy az orrát mutassam akkor pattint persze így is betalálnak de azok nem olyan vészesek mintha citet kapna, jah torony elszáll pibe) tisztes távolból, 1 nem érek oda, kettő ha belemegyek a sűrűbe, akkor dd torp és citadella kaput. Nincs minden kifejlesztve rajta ez tény, nála hagytam abba a játékot egyelőre.
A fredit viszont teljesen kifejlesztettem, és így már egész jó, jelzem néha megyek csak 9-es tierbe mikor olyan kedvem van, mert hajó és kredittemető. -
sith7
félisten
válasz
Razermazer
üzenetére
Szuper ... a másik választás az Iowa lett volna, de akkor ez így jobb döntésnek tűnik

-
sith7
félisten
Megvettem az FDG - t, hát ez így stock - ként elég gáz

Mint egy reumás Moby Dick ... + ez a minimális AA védelem ... nagyon nem gyere be

Azt látom, hogy a fejlesztett test ad + AA védelmet, meg a lőtáv is változni fog, a 3 milliós felszerelések közül melyiket ajánlott feltenni ?
-
-
olivera88
veterán
A Német BB k is kapnak HE buffot??
"Some explanations about the penetration mechanic is relationship to the changes for German guns by developer BadPreacher.
Source: https://forum.worldo...comment-3578275
Let us start with HE. The penetration is computed according to the 1/6 or 1/4 caliber rules, rounding to the nearest whole number. The resulting number is the armor thickness that the HE shell cannot penetrate. For example, for a 152mm HE shell we get approximately 25.334 (152/6), which rounds to 25, meaning that 25mm will not be penetrated, but 24mm or thinner will be.
The 1/4 rule in 0.6.6 for German guns applies as follows:
1. Main battery: all battleships and cruisers of tiers 4-10,
2. Secondaries of 128mm and 150mm caliber: all battleships of tiers 7-10, and cruisers Roon and Graf Spee.Turning to the AP. The penetration is computed according to the 14.3 rule, without rounding. Divide the gun caliber by 14.3. A bounce cannot occur if the result exceeds the thickness of the armor. The check for penetration accounts for the impact angle (normalization), so that the normalized line-of-sight thickness* of amour applies. Consequently, even if the shell did not bounce it may fail to penetrate the armor.
*) Quote Wikipedia: For example, armour sloped sixty degrees back from the vertical presents to a projectile travelling horizontally a line-of-sight thickness twice the armour's normal thickness."
Forrás WOWS EU Fórum, Some interesting info from RU topik.
-
olivera88
veterán
Most olvasom a patch noteben hogy jó nagy méretű frissités lesz ez, 3.8 gb.
Reggel meló előtt bekapcsolom a gépet h települjön a frissités még nem leszek itthon. 
-
Chabe89
addikt
-
ddt500hu
veterán
válasz
olivera88
üzenetére
Hihetetlenül szélsőséges a CV játék mind a két oldalról. Semmiféle rendszert nem találtam benne. Néha ott köröznek a gépek valami felett és alig van veszteség, máskor meg konkrétan el sem érnek a magányos BB-hez.
Jutyubos visszajátszásokon látni a legjobban. Csak nézek amikor lő valaki 3-400k, hogy minden túlélnek a gépei. Pedig nálam is az összes skill meg upgrade arra van állítva, hogy jobban bírják a gépek az ütközetet. -
törölt tag
válasz
olivera88
üzenetére
Ha módosítani akarsz a ledobási ponton, akármilyen kicsi is legyen az, akkor nem simán továbbrepülnek a gépek, hanem elmennek egy iskolakörre. Mondjuk azt sem értem miért lassítanak a bombázók ha utólérik őket az ellen vadászai.
Érdekes, nekem feszt leszedik a gépeim 50-60%-át a hajók. Még akkor is ha csak egy szimpla hajót támadok.
Ami még mindig nem fér a fejembe: az utóbbi napokban többször is úgy szedtek ki, hogy 200 m-re voltam egy szigettől, és a sziget és közém rakták be a torpedókat. És ezen a kis távolságon (~100 m) is élesedtek. Tegnap letettem ~500 m-re torpedókat egy Bayern-től, 5 eltalálta, de egy sem robbant fel.
-
olivera88
veterán
válasz
üzenetére
Milyen körzés
Mert nem olyan könnyű CV vel játszani, azért nem, ezért lesz átdolgozva kezelő felület.
Már ami túl van tolva.. Csatahajokról nem igazán mondható el. Multkor a Missuorimat egy Hakury dobta ki majdnem full HP ről.., 11 TB találat, 0 lelőtt gép, úgy hogy 100 as AA je van Missourinak. És nem is magam voltam, még egy Kurfürst is volt melletem. -
törölt tag
Miért csodálkozik a WG, hogy kevesen CV-znek? Olyan szinten elbarmolt az egész CV-s játékmenet, hogy félelmetes. Pl az állandó iskolakörözés. Meg ugye a hajók légvédelme is eléggé komolyan túl van tolva.
-
törölt tag
Még az akció lejárta előtt csak megvettem a Mutsu -t is meg már mellé a Molotovot. A Molotov az kb olyan szint, mintha egy lufi úszna a víz felszinén. Ha első komolyabb találattól nem is, de a 2. -tól biztosan pukkan. A Mutsu is hasonló, csak sokkal több HP -val

-
olivera88
veterán
30 K tűzkár, top 3 XP ? Oké, USS Alabama.. Only HE

Elsőre ZAO val probálkoztam, 133 k löttem, de nem lett meg top 3 XP...
Aztán heccből kigondoltam h BB vel összeszelövök 30 k tűzkárt és megpróbálok top 3 XP lenni
Oké legyen az Alabama aminek erős a HE lövedéke.. Hát össze is jött elsőre
Csupán 2-3x löttem AP vel..
Gondolom végig emlegették a rokonságom
-
törölt tag
válasz
olivera88
üzenetére
A játékban ez az ágyú van a NM-n. [link] Érdekesebb hajó lenne a NM ha azok az ágyúk lennének rajta a játékban, amelyek a II. vh-ban. Főleg, hogy ezeknek az ágyúknak a szórása sokal kisebb volt.
És ezek voltak a KGV-ön. [link]
Vesd össze az Armor Penetration táblázatokat. Van különbség nem kevés.
És ez lenne az, ami az Alaska-n volt. 12"-es létére egészen laza.
-
olivera88
veterán
Ha visszább is olvastál kicsivel akkor láttad volna h nevetségesen alacsony HP-t kapott...
128 k HP az a meghajtás...daa-raa Az igaz, de nem tech tree hajó a Scharnhorst. Meg kis kaliber mellé párosul 20 ms es reload.
Azzért is nem tették tech tree be Scharnhorstot mert az gyenge/ átlag játékosoknak nem igazán való. -
törölt tag
válasz
olivera88
üzenetére
A Scharnhorst meg 28 cm-esekkel T7.
Azért ezeket a 14"-eseket ne keverd össze pl a NY 14"-eseivel (a NM-n is azok vannak a játékban, hiába a nagyobb csőhossz, pedig az utolsó felújításuk során újabb verzióra cserélték őket, amelyek erősebbek voltak). Ami azt illeti azoknál a 14"-eseknél még az Alaska 12"-esei is erősebbek voltak.
Önmagában a tier nem határoz meg űrméretet és vica versa. T6-on van 14"-es (NM, Fuso), de van 38 cm-es (aka 15") is (Bayern, Warspite), de még 41 cm-es is (Mutsu). T7-en meg ugye 28 cm (Scharnhorst), 38 cm (Gneisenau), 16" / 41 cm (Colorado, Nagato).
Nincs olyan tier, ahol egységes lenne az űrméret.
-
sith7
félisten
T10 128k hp

-
olivera88
veterán
válasz
olivera88
üzenetére
Upsz elírtam, bocsi. Meg a WG is elírt vmit sztem.
King George 356 mm es ágyukkal T7
Az nem lehet...
Nelson lesz T7, vagy T8, de annak az adatlapján nem írja hanyas tier lesz.(#21055) FoxiestFox Vissza jössz te még.
Nem néznek ki rosszul, fogjuk rá tetszenek a Nelson kivételével. -
olivera88
veterán
Olvasgatom a WOWS EU forumon az új topicot h jön az RN BB vonal , és voala mit találok az előbb.

A Nelson lesz a T6
A King George V lesz T7
T8 hiányzik
A Lion lesz a T9
A Conqueror lesz a T10. 457 mm es ágyuk lesznek rajta
Erről már olvastam régebben WOWS Eu fórumon h a T10 es BB n 457 mm es ágyuk lesznek várhatóan.
Ez a T10 es kissé modern fejlesztés, 1949.

-
ledgeri
nagyúr
Inkább a mióta...
Béta óta játszom, akkor volt 8 ág össz, amit nem volt nehéz eggyütt húzni..
utánaegálltam t8-nál kvázi globálisan, mert ott még megéri, mindent látok, elvagyok (de mivel többször pakol fel, mint le, érik egy tizes, XP ugrással [fele megvan, és csorognak a special zászlók...]...)... emiatt a nagyobb kiadások csökkentek. Nem kiválóan, de jól játszom, így +-ban vagyok 95%. Csak mostanában kezdtem el használgatni prémium fogyókat.
Egyébként ha van 2-3 hajód, amivel jól játszol onnantól túlértél a ckritikus tömegen...(#21038) Chabe89 szerintem jóval kevesebb, a vételezett prémiumhajók penetrációja lehet inkább ennyi: egyszeri befektetés hétvégékre -hozzáállást gondolnék általánosabbnak... bár jó lenne egy hivatalos stat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#21050) kozi71 ha szignalszból raksz fel egyet, akkor az -1/menet... vagy nem értem mire gondolsz..
-
kozi71
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom én vagyok-e vak, de nem találom a Ouroboros című zászlót a győztes csaták eredmény hirdetésénél. Már vagy 150db-t elhasználtam, de eddig fel sem tűnt a dolog. Nálatok jelzi a rendszer, hogy felhasználásra került?
-
-
olivera88
veterán
Milyen jó h épp tegnap volt szó h lesz e új BB ág közeljövőben. Erre ma tessék.
Megjelent valami láthatáron, az RN BB ág.
A képen a T10 es RN BB látható.
Látom lesz rajta radar.
Gondolom T8 tól kezdve mint a cirkáló ágon. Ez nagyon fog szolni. -
sith7
félisten
köszi a válaszokat

-
olivera88
veterán
-
Razermazer
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nah ja ha eltalálja

-
sith7
félisten
Ti melyiket vennétek meg /most csak egyikre van mani/ ?
F D Grosse vs Iowa ?
-
Razermazer
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Pontosan ezt a hibát nem követtem el a wotban, vettem prémium tankokat, szeretek is velük játszani, hozzák is a kreditet és csak azokkal megyek, nem fejlesztek ágakat. Amit kifejlesztettem mint kezdő az a német td ág és nehéz ág de ott is megálltam tier7-nél.
Prémium tankjaim is csak 5-6-os tierben vannak, egy 7-es egy 8-as, össz van 7 tankom elég. Minden fajtából van lightól egészen heavy-ig, artyval sohasem fogok játszani.
Ha én is most kezdeném újra a wows-t biztos csak prémet vennék és azzal tolnám szívemből szóltál.
Második hónapja nem játszom már wows-t tök jól érzem magam. A wot annyira nem idegel fel vicc az is
-
FoxiestFox
félisten
Ha mostani tudásom birtokában kezdeném újra a játékot, szerintem én is így járnék.
Lenne pár (jellemzően prém) hajóm, amiket szeretek, és azokat játszanám kizárólag. Nem húznék semmi szart, semmi értelme. Myokoig elvinném a jap cirkaágat, Clevelandig az US-t, és készen vagyok.
Mióta nem játszom, gyakorlatilag ezek a hajók jutnak eszembe néha, illetve a Warspite+Missi+Kami a prémek közül. -
ledgeri
nagyúr
New Mex tetszett
3 csöves tornyai vannak
Egyszer megkaptam felajánlásként, elszalasztottam, szerencsémre/bánatomra
Arra is gondoltam, hogy őt most nem, majd a ranked dupliból a warspite-ot, de ki tudja mi lesz a ranked díjazás, élek-e addig stb :evil:
Ahol néztem 4-5 youtube-os shipcomrade, még wows-replays is, ez volt a kedveltebb, élvezettebb.Kövi cél Molotov.
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Viszont szuper nem csak lucky-t választva jön!
-
törölt tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Igen.
-
dokee78
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Akár lehet benne prémium hajó is,de többnyire zászlók,fogyó eszközök,festések,hajó helyek stb.
Tegyél fel magyarítást,ha úgy jobban menne.Más:
Úgy gondolom,hosszabb kihagyás után az RNG nagyon segítőkész.1. kép(2 hete nem játszottam a WoT miatt.
Coloradoval 1. csata,RNG-nek hála,sőt egyéni rekordom ezzel a csónakkal.2. kép -
törölt tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Szinte bármit. credit, zászló, camo, upgradek, hajó + kapitány, doubloon, slotok. Minnél értékesebb ajándék, annál ritkább.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Konténerekből miket lehet nyerni?
-
olivera88
veterán
Nem csak nekem tünt úgy akkor h több BB van mióta elkezdődött a Hunt for Bismarck kampányt.

Legnépszerűbbek továbbra is a Német BB k.
Vajon ha jön a brit BB ág akkor változni fog ez?
-
ddt500hu
veterán
Na mi van emberek?! Mikor jön új BB ág? Nyoma sincs?

-
dokee78
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
BF4/BF1 le lett cserélve WoWs-ra?

-
kozi71
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Nekem a Mutsu meg van. De nem vagyok tőle elájulva. Persze nincs is hozzá megfelelő kapitányom se.
Lomha, nehezen fordul, és nem is nagyon ütnek az ágyúi.
Csak ez a két hajó érdekel? Szintén VI. tier a Warspite. Az nekem jobban bejött. Én pedig köztudottan nem vagyok egy nagymenő játékos mint a többen itt.
-
ledgeri
nagyúr
Mutsu vagy Arizona, potenciális t6 rankeddel is számolva? Most 36xx doubloon körül vannak, és van 6k-m.
-
Tegnap egy Schors nagyon rosszul járt. Kb 2 perce ment a csata, kapott egy komoly citet egy Pensacolától. A második sortüzet én adtam le rá, még egy cit és kikötő...
-
Kotomicuki
senior tag
Nézelődtem a prémiumboltban és onnan a hivatalos wiki-re irányított az adatok megszemlélése végett. Itt láttam, hogy elemző videó is akad pár hajóhoz, gondoltam, belenézek egyikbe-másikba - venni úgysem veszek semmit, még akciósan sem...
Azt azért nem gondoltam volna, hogy akad olyan hajó, aminek a megvételéről az official oldalra feltett, "hivatalos" videóban is csak végig lebeszélnek (Tier VI franszia BC)!
-
törölt tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Ez igy szokott lenni, aztán lesz majd még egy, és utána sokáig semmi

Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- OpenMediaVault
- Viccrovat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

+ egyedül meg unalmas is. 

Megvetted. Élj vele együtt. Fullozd ki és jó lesz. 

Reggel meló előtt bekapcsolom a gépet h települjön a frissités még nem leszek itthon. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)