Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz
Chabe89
üzenetére
Mindig "Try your luck"-ot kérek a jutalom láda bontogatásnál, és már 2 db 50k free XP-s is jött.
Még nem lőttem el stock ship ugrás + egyéb fejlesztésekre, szal már csak 10+ ilyen és meg is vehetem...
(pedig kezdő accountként bizsergett a tenyerem, hogy mit próbáljak ki, eddig csak IJN tier 5 van minden típusból.)
-
olivera88
veterán
-
Chabe89
addikt
válasz
kozi71
üzenetére
Ajándékozni csak prem shop itemeket lehet tudtommal. Missourihoz bizony játszani kell pár kört, mert ahogy előttem is írták 750k FreeXP + 1 kredit az ára. Szerintem előbb vidd el az Iowa-ig és nézd meg, hogy tetszik-e egyáltalán. Nem véletlenül lett úgy kitalálva, hogy a "kezdők" ne tudjanak csupán pénzért hozzájutni.
-
kozi71
senior tag
Ajándékozni sem lehet?
Mikor két német hajót vettem, akkor volt olyan, hogy magamnak vásárolom, vagy ajándékba lesz.
Nem mintha lenne ilyen ismerősöm. -
kozi71
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat!

Elit XP még nincs annyi, szerintem sosem lesz.
Most nem otthon vagyok de mintha 150 000 kéne, nekem jó ha 7500 van.
Pénteken kezdtem bele. Akkor ezt a hajót kezdőként nem is lehet birtokba venni?Az aláírás innen van.
Razermazer: Nincs sok időm általában, és ha van lehetőség kipróbálni, akkor miért ne venném meg?

-
FoxiestFox
félisten
válasz
Razermazer
üzenetére
Hát ha rászánja, mert megengedheti, miért ne. Költenek többet is értéktelen hülyeségekre az emberek.
Missi meg jó hajó, én is élveztem, míg át nem tett szopóra vele. -
Razermazer
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem lesz az egy kicsit sok cash nem igaz ? ez a játék annyit nem ér
-
kozi71
senior tag
Szevasztok!
Hajóvásárlásban kéne egy kis infó.
Szeretném a Missourit bezsákolni.
Csak nem igazán értem hogyan tudom átkonvertálni a doubloonst, arra a XP-re amit kérnek a hajóért.
Vagy ezt a hajót csak akkor tudom megvásárolni, ha meg van már hozzá a megfelelő fejlesztési szintem? -
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én azt olvastam valahol, hogy egyelőre csak az új PVE játékmódba lesz berakva.
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Épp akartam írni, de megelőztél. Az April foolsra van ez tudtommal.
-
redzsi
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hoppá az igen, nyilván te tudod érzed. Majd most derül ki igazán mennyire addiktív a játék. Ha az év vége felé megint missourizol, a játék nyert.

De látom még fennt van egy acc 2500 fontért, akkor az nem a tied volt.

Közben micsoda pletyka tartja lázban a WoWS közösséget: A Gremyt újra piacra dobják?
The top brass was thinking about re-selling Gremyaschy since it is no longer “special”, save for long torpedo range and 1% more fire chance compared to Soviet DDs. I would take it as an early April Fools, until they officially say that on Q&As or portal. - Armored patrol
-
ledgeri
nagyúr
Jó érzés, mikor nyomott RNG-vel (37 hosho torp 6 flood 4 meccsen át)kell megcsinálni egy küldit (5 flood, top 3 XP), és kiderül, hogy t6 vagy felette számít csak...
-
ddt500hu
veterán
Tirpitz utolsó 3 hétben: 12 csata 12 win.

-
ledgeri
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Lehet más van korábban, vagy maradék sor feljebb ami kiüti..
A legtisztább, hogyha kitörlöd a fájlt (értsd Kivágod onnan valahova persze miután a szükséges beállításaidat feljegyezted [képmentés a leggyorsabb]), majd belépsz és visszaálítasz mindent úgy ahogy volt ingame, és utána a fórumos (angol hivatalos) alapján beállítod a fájlt (persze már kilépve)... Ha akkor sem megy akkor más a hiba. -
gabyka
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ahh...bocs. Oké

-
gabyka
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Meg lehet hirdetni? Hol?
Azt hittem nem megengedett... -
olivera88
veterán
válasz
ddt500hu
üzenetére
Hát te is itt akartad már hagyni egyszer.
Balszerencsésem kezdtem vele,
az Udaloival is gyengén kezdtem de aztán kialakult. Nézd nézd meg a Gearingel a statom azzal megy jól, meg nézd meg a Grozovoi szerver átlagot, ott is kilátszik h gyenge. Amúgy meg nem igazán lövöldözök vele füstből.
A jelenlegi 12.4 km es lőtáv( AFT vel) elég kevés egy Orosz DD nek T 10 ben, az Udaloinak 14.6 km a lőtáv AFT vel, de kell is neki. Mikor mentem a 158 k dmg s csatát akkor se lövöldöztem a füstből.
A 0.6.3 tól kezdve lesz erős a Grozovoi, 4.2 re lesz csökkentve a ROF és lő táv buffot kap. A fordulás is a gyenge pontja, 710 m,
könnyű összeszedni vele a torpedokat. -
sith7
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
hm .. .ezek ilyenek

pedig volt pár hajód, .... prém is ... Te tudod

-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hmm . Nahát.
Mi történt? Mindenki lelép? Eltávozik a kemény mag. A kövi ddt500 lesz. 
sith7 Szép.

-
FoxiestFox
félisten
Srácok, akinek fent voltam barátlistán, és nem talál, csak egy Blue*** kezdetű nicket, törölhet a kontaktok közül.
Az acc gazdát cserélt.Nagy ritkán a DeathCures nickemen leszek megtalálható, és low tier funolási célzattal.
Minden más kapcsolatom a játékkal OFF. -
távcsőves
senior tag
19965 és 19964 Köszi, persze el kell pusztítani a low hp-s hajót ez egyértelmű, csak nem gondoltam rá tényleg, plussz xp-t add. Teljesen abban a hitben voltam, max egy jelvény 5 killnél. Mindig tanul az ember újat.

-
Razermazer
őstag
Szétkentem a szájukat good start jó volt a csapat is, mellém szegődött egy dd-is és szépen füstölt nekem, persze én mint csatahajó szedtem ki a két ellenséges dd-t, már ahol mi voltunk(mert ugye az a dolgom bazz). Ügyesen kívül maradva a torptávon, azok eregették egymás után abban a tudatban hogy berongyolok, teljes gőzzel, haha hát nem.
Szépen csorogtam félgőzzel. Jó volt ilyen se lesz még egy, ma biztosan nem. -
Chris0321
veterán
válasz
távcsőves
üzenetére
Mivel senki nem válaszolt így megteszem én. A sebzés a legfontosabb az igaz, de ha lehetőség van kilőni egy hajót meg kell tenni mert a lesebbzett hajó is ugyanannyit sebez mint ami full hp-n van. Persze ha a lesebbzett hajót más is lövi akkor már nem biztos, hogy van értelme rálőni mert valószínűleg mire odaér a lövedéked már kilőtték. Több mint 200.000 sebzést kiosztani elég komoly teljesítmény és valószínűleg nekem soha nem fog összejönni és ekkora sebzés mellé be szokott jönni pár kill is már csak a sebzés mennyisége miatt.
-
távcsőves
senior tag
Én azt hittem a kill az olyan statpadder buziskodás és a damage (és felderítés/foglalás) számít. Van jelentősége, több XP ilyesmi?

-
Chabe89
addikt
válasz
frem1790
üzenetére
A 0.6.1 érkezésével eléggé megkavarták a skilleket, ezért látsz csak 4 szintet. Igen a "6. érzék" már alap skill, nem kell külön pontot pazarolni rá. Ha jól emlékszem 19 a max. még mindig, ha nem majd valaki kijavít.

Összefoglalóban amúgy találsz egy videót, ami segíthet a pontok "normális" elosztásában. Persze ez nem kővbe vésett dolog, csak ajánlott.
-
frem1790
őstag
Sziasztok!
Most ismerkedem a játékkal, lenne millió kérdésem, de nem akarom teleírni a topicot!

Szóval most csak annyit segítsetek, hogy a kapitányi képzésekkel jöjjek képbe!
Olvasgattam a wows.hu -n a két cikket a témáról, de elég elavultak. Jól gondolom, hogy a hatodik érzék képességet alapból megkaptam? Aztán meg csak négy szintet találok, nem ötöt, a képzettségek jelentősége a fordítóknak hála
tiszta, de nem tudom van e még egy eldugott ötödik szint(amit majd csak a szintlépések után mutat meg
) vagy a néggyel tervezzek?
Az is kérdéses, hogy továbbra is csak 19 szintet lehet elérni a kapitányokkal vagy ez is változott?
Van amelyiken már van 4 pontom, de nem akarom szétdobálni tervszerűtlenül amíg nem vagyok képben.
-
olivera88
veterán
Holnap akciós XP váltás, de jó h vettem dublit tegnap és nem váltottam semennyit, ez mellett lesz még kikötőre féláras akció.
-
redzsi
senior tag
válasz
Chabe89
üzenetére
Á ilyen ambícióim nincsenek.

Pár változás 0.6.3. PTS-en:
- The " Concealment System Modification 1" modernization: added the "+5% to the maximum dispersion of the shells of the enemy firing at your ship" effect;
- Saint Louis, Henri IV, Roon, Hindenburg, Ibuki, Zao, Dmitry Donskoy, Moskva, Neptune, Minotaur, Worcester, Baltimore, Burlington, Des Moines: the salvo accuracy inside the dispersion ellipse has been increased (the sigma number increased from 2.0 to 2.05);
- Prinz Eugen draft changed from 7,19m to 7,7m -
-
Chabe89
addikt
válasz
redzsi
üzenetére
Még fent van, majd hébe-hóba még lehet elindítom, ha felkelti valami az érdeklődésem.
Klánból nyugodtan lépjen ki aki úgy gondolja, nem hiszem, hogy lesz belőle bármi is. Na nem mintha lett volna bármi is.
Csak az itteni emberkéket próbáltuk összefogni, több-kevesebb sikerrel. Ha olyan vágyálmaid vannak, hogy átveszed és kialakítasz belőle valamit, akkor azt Lipivel beszéld meg. 
-
ledgeri
nagyúr
Most az Ázsia szerón vannak nagy prémium leárazások.. szóval meg nőtt az esélye egy itteninek is...
-
redzsi
senior tag
válasz
Chabe89
üzenetére
De legalább a youtubozást folytatja, élmény hallgatni ahogy kommentel.
Le is törölted a játékot, felszántottad a szektort a winyón?
Ugyan nem voltam hiperaktív, de megkérdezem mi lesz a BIF klánnal?(#19946) ledgeri: reddit
(#19947) Razermazer: Max önmagát fogja gyújtogani, ami mondjuk történelemhű lenne.

-
-
Chabe89
addikt
válasz
olivera88
üzenetére
Használd egészséggel...

redzsi: Hát igen. Megy itt a mellébeszélés, hogy nekik sikerült "kicsomagolni" a replay fileokat és így kinyerni az adatokat, de szerintem a WG simán odadobta nekik a szükséges dolgokat csak "me' zoroszok". Legyen már házon belül az ilyesmi, ha már hivatalosat csesznek csinálni.
ddt500hu: "178mm rocket launcher???
"Úgy látom még időben sikerült kiszállnom.

-
redzsi
senior tag
válasz
ddt500hu
üzenetére
Ez a gyakrolatban gyengécske légvédelmi eszköz a játékban akár egész hatékony is lehet. Meglátjuk mi a tervük ezzel a wg-nél.
(#19936) Chabe89: ezt pedig sajnálom de egyáltalán nem lepődtem meg. Gyakorlatilag zéro támogatást kapott Jammin411. Össze sem lehet hasonlítani a két oldalt....
-
olivera88
veterán
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
De legalább olcsóbb lesz mintha tier8-as lenne. Tán meg is veszem.

178mm rocket launcher???
-
Chabe89
addikt
Megszűnik a wowsreplays.
"Site Closure!
Due to the lack of cooperation from Wargaming, costs, and personal time constraints WoWReplays.com will be taken offline on the 7th of April 2017 with no anticipation of reopening in the future. I want to thank all of you for your support, suggestions, and kind words while I operated this site.
If you are interested in taking over WoWReplays.com and the sister sites please send [Jammin411] an email, I am happy to turn over the code or even make it open source for others to work on, however it will no longer be hosted by myself."
Helyette lesz replaywows (srsly
) -
Razermazer
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nah ja az jó lenne de nekem kell a warspite is, ez is jó lesz a gyűjteménybe.
Hát tegnap nem tudtam leszorzózni a Bismarckot, szépeket mentem vele de nem engedett, egy yamának két citet lőttem és a haverjával utána kipécéztek(még egy yama), csak szarrá lőttek, utána a mi shimikazénk elintézte mindkettőt, de miért várt vele addig míg én megdöglök áhhh.
Más Genise-vel mentem 3 hónap után, és a második krakenem meglett vele, de ott is én maradtam meg, meg egy maas, ponttal nyert az ellen, éppen nem tudtam kilőni az utolsó coloradot, maradt neki 200hp-je ő lett volna a hetedik hajó. Ugye a csapat többi fele lehalt a maradékot ők lőtték ki, én intéztem a nagyobb felét, de ez is kevés volt. Ilyenkor szoktam ledönteni valami páleszt, hogy kicsit lenyugodjak.A bismarck-nak az a baja, hogy nem angol
akkor az is prém lett volna érted!!!! 
-
olivera88
veterán
Összefutottam REKT srácokkal az elébb,SandroVSZ, Panzerheki, a 3 ikat nem ismerem. Mondtam rögtön csata elején a csapatomnak h REKT es srácokra összpontosítsunk először
, le is hoztuk végül a csatát.
A REKT-es Desmot szépen megszedtem, 2 salvo egymás után cit.FoxiestFox Ennyi erővel a Bismarck is lehetett volna prém, ha már az Angolok nagyra tartott BB je az lesz.
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Mindig a PT vége utáni csütörtökon, de az hogy e-hét a vége, vagy a következő lesz (mert megtoldják egy hétel, kettővel) nem tudható előre.
Én aktuálisan azért tippelném a 30.-át, mert addig váltható be az előző jutalma, de nagy eséllyel a két időpont független, még ha egybeesne is...
(#19924) sh4d0w
Egy ideje lockosok a CV-k párban. Ha T5-ös CV-vel jössz akkor biztosan kapsz egy t5-ös ellen CV-t. Ettől független lehet, hogy lesz még egy CV pár is a csatában, akik meg már tőletek függetlenül lehetnek t6-osok.A kérdező ennek a problémáját t5 csak t5-tel egy csatába javaslatával veti fel, míg válaszul Ha van t6 ott, akkor itt is lesz-t kap.
-
dokee78
félisten
Legutóbbi PT után mennyi idő múlva jött az aktuális verzió frissítés?
-
-
válasz
redzsi
üzenetére
"...Question: are tier V CV's getting protected MM where they won't see tier VI CV's ?
Answer: No. In any case T-V CV can meet T-VI CV in battle, it will be accompanied by additional friendly T-VI CV and countered by additional T-V enemy CV..."Tessék? Akkor tegye az MM egy csatába az ötösöket és egy másikba a hatosokat. Avyg rosszul értek vmit?
-
ledgeri
nagyúr
Haha, most public teszten történt meg a ketten halunk én előbb, de a meccset hozom szitu.
-
redzsi
senior tag
Q&A With Wargaming Dev Sub_Octavian
Végig sem értem de bőséggel vannak bullshit válaszok.
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Egy cseppet sem.

-
redzsi
senior tag
Naval legends: Bofors L60
Kis érdekesség: ennek licensz változatát használta a magyar hadsereg a II. vh-ban légvédelmi és páncéltörő feladatkörben (bár ez utóbbiban gyengén muzsikált) többek között a 36/40.M Nimród páncélos gépágyú is ezzel szerelték fel.
-
Chabe89
addikt
válasz
77.PX_Drebil
üzenetére
Szép kifestő....
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ez Inkább egy bisztró étlapja! "Grande Bagett" bepippentek a röhögéstől. Remélem ez csak poén és nem így voltak elnevezve...bár a franciktól ez is kitelik....

-
olivera88
veterán
Grozovoival valami átok súlyt? Az utolsó 3 csatában torp által haltam, és ebből csak 1 volt mikor füstben campeltem.

-
olivera88
veterán
A 0.6.3 patch notes, egy csomó fog lőtáv a buffot kapni.

A 0.6.3 as patchtól kezdve több XP-t és kreditet kapnak a hordozók.
"Analysis of collected statistics concerning profitability of all ships and having reviewed feedback received from players, we decided to adjust the reward system for aircraft carriers for greater consideration of individual achievements in combat. Now, fans of carriers who perform well in battle will earn more credits and XP as compared with Update 0.6.2. Now, fans of carriers who perform well in battle will earn more credits and XP as compared with Update 0.6.2. On average, a decent battle should bring 10%-25% more XP and credits as compared with the economics that was in effect previously while a poor battle should bring on average 10%-25% fewer rewards in XP and credits.
Example performance results for a good and a poor battle:
Poor battle: deal less than 30% damage to one enemy ship;
Good battle: deal at least a total of 300% of damage; sink at least three enemy ships."A 0.6.4 es patchtól megszűnik a Windows XP és Vista rendszerek támogatása. Ez lehető teszi majd h jobban optimalizálják a kilenst h gyorsabban és kényelmesebben működjön az újabb oprendszereken valamint h újabb grafikus technologiákat integráljanak majd a jövőben.
-
Razermazer
őstag
Én pont ezt csinálom, minden hajóval egyet megyek, ha rng és csapat is úgy akarja, akkor rögtön win és kész csak prémmel szoktam menni többet mivel az kereditet is ad és nem csak visz.
Nem tudom most két három napja, mentem bismarck-al és jó volt, lehet kicsit már megtanultam játszani. Pontosságban persze nem amagi, de ez elmondható minden német bb-re. -
olivera88
veterán
Hát prémmel kezdtem el az Udaloit 9 napja, és rögtön majdnem fullosra fejlesztettem, 4 napot játszottam vele prémmel azt hiszem, de 100 % os camot használtam végig + volt valamennyi zászló is, meg jó csaták is voltak mondhatni többnyire, 48 k átlagsebzéssel adtam el az Udaloit, ami 7 k val több mint szerver átlag, és 101 csatát mentem vele. Lehetett volna jobb átlagom is valamennyivel csak volt jó párszor mikor elkapkodtam dolgokat.

-
olivera88
veterán
Tegnap délelőtti csonka MM. Ilyen csatám se volt nem tudom megmondani mióta. Majdnem meg is nyertünk, én meg CV maradtunk két foglalt bázissal, túloldalon meg Yugomo 400 hp val, sajna nem sikerült levadászni a végére így vesztettünk.

Tegnap este meglett ez is végre.
Jó hogy ennyire siettem vele, jön hozzá a buff nem sokára 0.6.3 al.
Ma sikeresen mentem vele egy nulla DMG s csatát mert pont akkor ment el a netem miután a csatára kattintottam,
gondoltam nem fog berakni, de mégis berakott. 
-
ledgeri
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Max ha nyitsz ládából, ha egyáltalán lehet... (nincs bent egy sem) ...viszont a franciák bent vannak, mint SOONok..
2 meccs alatti CV gondolatok.. t4-es US, halott, t5 talán túléli, t4 cv Xdrop only, t5 X drop only DB talán talál...
Új interface nem igazán nagy változás... majd a manuálnál kiderül. -
dokee78
félisten
Remélem most kipróbálhatóak lesznek a Prémium hajók.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Plazma TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mikor csata elején felbukkan tőled 6.5 km re egy Shima a kap közepén, majd befüstöl, én beküldeni torpedok két irányba, kis idő mulva 2 hit dev strike.

Fúúú úgy vártad a Grozovoi-t mint a Messiást erre komoly 34k átlag dmg? Tier10-be kéne skill is mi? Nem elég a füstben állva lődözni.

Mi történt? Mindenki lelép? Eltávozik a kemény mag. A kövi ddt500 lesz. 

gondoltam nem fog berakni, de mégis berakott.