Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DNReNTi

őstag

Sziasztok,

Ugyan nem vagyok a WP rajongoja, de most hazon belul szukseg lenne egy webshopra, amelyre sajat engine-t irni gazdasagtalan lenne, illetve valszeg idoben sem ferne bele, ezert arra gondoltam osszerakom WP-ben. Talalkoztam mar WP-vel korabban de nem foglalkoztam vele teljes melysegeben, mindig egyedi szoftvereket fejlesztettem, egyedi igenyekre.

Segitseget szeretnek kerni elsosorban best practice-ek ugyeben.
    Amire szukseg lenne tehat:
    - WP (ajanlott verzio es PHP/SQL verzio? ez lehet hulye kerdes)
    - ajanlott, bevalt webshop motor
    - kartyas fizetes integracio plugin
    - valami jo forras reszponziv templatekhez
    - bevalt SEO plugin
    - facebook integracio (regisztacio, login)
    - kihagytam valamit? :)

Elony lenne ha a webshop integracio kezelne keszletet, tehat ha valaki rendelest ad le X termekre, akkor azt levonna a keszletbol. elony lenne ha esetleg kezelne kedvezmenyeket, pl X osszeg folott Y% kedvezmeny / ingyen posta, ilyesmi. elony lenne kulonbozo szallitasi modok tamogatasa, emailek kuldese ha rendeles statusza valtozik. esetleg lehetoseg meta adatok hozzaadasa pl szolgaltato es kovetokodok a szallitashoz, jo lenne ha nem lenne kotelezo regisztralni a vasarlashoz, tehat mukodne vendegkent.

Elonyben reszesitek lightweight, gyors megoldasokat, illetve nem gond az sem ha fizetosek, ha azok tenyleg tapasztalatbol szuperul mukodnek.

Koszi elore! :R

Új hozzászólás Aktív témák