- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Nem lesz Xiaomi 16
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
A legtöbb Coming soon/Maintanance pluginban be lehet állítani, hogy a login felület is ott legyen, bár akkor kér felhasználót is, (kis JS és CSS trükközéssel automatán kitölthető és elrejthető.)
Én (Oxygen Builder-ben) úgy oldottam meg ezt egyszer, hogy készítettem egy olyan szekciót ami akkor látszik ha nem vagy bejelentkezve, raktam bele egy login form-ot (a felhasználó rublikát eltüntettem, de JS-el a háttérben kitöltöttem) majd ezt követően ha bejelentkezett akkor az oldal minden más elemére volt egy condition, amik csak bejelntkezett állapotban voltak láthatóak.Ha esetleg egy landingpage-ről (egy oldalról van szó) akkor jó lehet a beépített jelszó védelem is az adott oldalhoz.
Valamint a #9191Cheesy által említett .haccess-es megoldás is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest