- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Hát passz, én sem figyeltem általában a képek méretére meg ugye nálam is elég hangsúlyosak a képek, fontos a normális minőség.
Már azon gondolkozom, hogy ftp-n lementem az uploads mappát, átszaladok valamilyen jó minőséggel dolgozó, Win alatt futó képoptimalizácós programmal a képeken, megnézem a végeredményt és ha minden ok akkor csak visszamásolom ftp-n és ezzel felülírom a mostani képeket. Így optimalizáltam, megmarad a kontroll és tuti nem csesződik el semmi.
Persze ezzel a gyorsítótáras problémát nem oldottam meg de mégis kisebbek lennének a képek látható romlás nélkül. Ezzel azt is kivédeném, hogy az ingyenes kép optimalizálók ugye csak x darabig működnek aztán vehetem a prémiumot.
Már csak az a kérdés Win alatt min végezzem ezt el ami jó minőség és tud batch-ben dolgozni... Riot-ot néztem így hirtelen de az első mappánál összefagyta magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest